Thursday, August 7, 2008

Siivousta mammalle!!

Heippa taas kaikille Glennien ystäville!

Vitsi että mulla on ollut hauska päivä tänään ja muutenkin viimeinen viikko.. En ole tainnut muistaa aiemmin mainita että mun mamma ja pappa rakentavat sellaista lauta-aidan pätkää.. Eli siis kun ne sai valmiiksi mulle sellaisen hienon aitauksen, missä koko perhe voi onnistuneesti ja iloisesti viettää aikaa, niin siinä oli sellainen huonompi kuntoinen orapihlaja-aidan pätkä, eikä sen kylkeen oikein viitsinyt rakentaa mitään verkkoakaan, kun oli aitareppana niin onnettomassa kunnossa. No, sitten päättivät pappa ja naapurin setä Matti, että nyt sitten vihdoin rakentavat sen huonon aidanpätkän tilalle samanlaisen pätkän lauta-aitaa. Ovat kuulemma puhuneet siitä jo monta vuotta, muttei vaan ole tullut tehtyä.. Eli tosi hyvä, kun nyt mun ansiosta saavat vihdoin senkin hoidettua!

Siinä sitten viikko sitten pappa tosi vahvana kaivoi ylös ne muutamat orapihlajat ja siinä sivussa yhden vaahterankin, että saisivat sitten sitä lauta-aitaa tilalle. No, meille tuli viikonloppuna vieraita, eikä sitä sitten enää jatkettukaan niitä hommia ennen kuin maanantaina. Joten minulla on ollut nyt TOSI ISO piha temmeltää, kun naapurin pihallekin on ihan vapaa pääsy! Eivät taida mamma ja pappa kauheasti tykätä, kunniin innoissani sinne aina ryntään.. Ja siinä multaisessa "ojassa", mikä niistä orapihlajista jäi, on IHANA temmeltää ja kaivaa. Näkisitte vaan, minkä näköinen olin yksi aamu kun aamukasteisen nurmikon jälkeen syöksyin sinne multakaivantoon ja kaivoin sydämeni kyllyydestä! Siis olin niin hieno se jälkeen, että pääsin suoraa tietä pesulle!!

Eilen illalla pihalle oli iltalenkin (pienen korttelin ympäri) jälkeen ilmestynyt AIVAN IHANA kasa sahanpuruja ja niissä kävin jo eilen illalla vähän kaivamassa, mutta tänään se vasta hauskaa oli kun sain koko päivän juosta edes takas ulos, sisälle, ulos ja sisälle ja joka kerta ulkona pyörähdin siinä sahanpurukasassa silleen sopivasti, että varmasti joka paikassa oli sahanpuruja.. Mamma sanoi, että ihan tahallani siirsin koko kasan eteisen lattialle, mutta eihän niitä millään voinut jättää pihalle. Joku muuhan olisi voinut vaikka viedä ne!!

Tein eilen tuttavuutta naapurin (siis juuri näiden jonka kanssa pappa rakentaa aitaa) Roopen kanssa ja taisi olla Roopekin aika innoissaan, kun heilutti häntää aika lailla, eikä yhtää haukkunut, vaikka muuten haukkuukin melkein koko ajan. Mutta taisi väsyä minun sähläämiseeni, kun lopuksi vain käänsi selkänsä vaikka olisin halunnut vielä leikkiä. Roope kun taitaa olla jo aika vanha.

Tapasin eilen toisenkin meidän kadun koiran! Rotua en muista, mutta joku lintukoira se taisi olla ja iso, 2 1/2 vuotias uroskoira, joka osasi suhtautua minuun tosi rauhallisesti!! Sain kiivetä sen pään päällekin eikä se mitään sanonut. Katsoi vain lempeillä silmillään ja haisteli vähän. Silläkin kyllä häntä heilui, joten taisi olla silti yhtä iloinen kuin minäkin! Sekin vain sitten tuntui väsyvän minuun, kun sählään aika lailla tavatessani muita koiria, enkä meinaa nahoissani pysyä, niin onhan se aika vaikeaa olla silloin rauhallinen..

Taraa, joka asuu naapurissa toisella puolella, en olekaan nyt nähnyt moneen päivään. Kuulin tänään jonkun puhuvan, että Taralla on juoksut.. Jaa-a, mihinköhän mahtaa olla matkalla, kun näin monta päivää kestää..??

Nyt aika mennä nukkumaan, mutta palataan taas asiaan, kun on jotain kerrottavaa..

Hännäheilautuksin, Sandy (M. Suzan Mignonne)

No comments: