Kennel MeomodoMeomodo - vapaasti latinasta suomennettuna  "minun tavallani". Latina ei kyllä juurikaan liity irlantilaiseen koirarotuun, mutta ajatus ja nimikirjaimet sopivat loistavasti. Siitä se idea sitten lähti!


Aikoinaan selailimme netistä eri koirarotuja, koira ei saanut olla liian iso eikä liian pieni. Löysimme glennit, puuhakkaat terrieriryhmän resupekat. Kävimme katsomassa niitä livenä ja rakastuimme samantien. Glenni on ihan meidän koira, täydellinen iso pieni koira! Ja niinhän se sitten olikin.

Asun mieheni kanssa Nastolassa, melkein maalla, melkein kaupungissa. Meillä asustaa tällä hetkellä kaksi glenniä, Tinka ja Romeo. Tontillamme on iso aidattu piha koirille juosta ja telmiä. Ja kyllä sitä käytetäänkin :) 

​Romeon kanssa olemme leikkimielisesti harrastaneet agilityä ja vähän rally-tokoakin, näyttelyissäkin on käyty. Romeo rakastaa temppuja ja niitä ollaankin harjoiteltu ahkerasti. Tinkan kanssa on enemmänkin kierretty näyttelykehiä ja tottakai harjoiteltu pennusta pitäen perustottelevaisuutta.

Koirat on meillä aina matkassa, onneksi ne innostuvat kun pääsevät autoon mukaan ja reissuun. Se onkin glenneille erittäin tyypillistä.

Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme! Soittele ja tule tutustumaan glenneihin ihan livenä:)

Minttu Murtomäki

No comments: