Tuesday, July 4, 2017

Jare on ihan BIS

Aika kiitää ja Jaresta on tullut jo hieno pikkumies! Tässä kuvassa se on vielä ihan puupi, mutta samanlainen halinalle se on nyt isompanakin.


Ainahan sitä on puolueellinen ja omat pennut ovat niitä ihanimpia, ja ehkä myös raivostuttavimpia ;) Jare on tuolla miinuspuolella kunnostautunut mm. järsimällä ikkunalautaa ja sohvastakin lähti yksi palanen uudelleen verhoiltavaksi. Noo, ihan kaikkea ei voi selvästikään saada kun herra sitten kunnostautuu muuten luonnepuolella (ihan loistava, reipas ja kiltti) ja rakenteellisestikin kehitys on ainakin tässä vaiheessa ollut huimaa!

Meomodo Boho`s Trick or Treat

Olemme käyneet neljä kertaa näyttelyssä ja herra on päässyt yllättämään mamin niin että meinasi jo taju lähteä ja pyörrytti! Jare oli pentunäyttelyssä Lahdessa äitienpäivänä ensin ROP, sitten ihan loistavasti RYP1 (siitäkin jo huimasi) ja sitten kaiken lisäksi vielä BIS1! Tuomarina oli Paula Heikkinen-Lehkonen.Kaiken kaikkiaan olemme nyt käyneet neljä kertaa pentuluokassa harjoittelemassa ja jokaiselta kerralta takataskussa ROP pentu ja KP :D Myös arvostelut ovat olleet aivan mairittelevia, tosin yksi tuomari esitti myös huolensa siitä, ettei herra kasva aivan yli, koska menisi jo nyt ihan täysin juniorikoirasta. Se on kyllä ihan aiheellinen huoli, olen miettinyt samaa, mutta katsotaan nyt. Toistaiseksi näyttää hyvältä.

Vielä pari näyttelyä ehditään käydä pentuluokassa, myös erkkari menee niissä merkeissä. Elokuun alusta ollaankin sitten junioriluokassa kehässä ja kisa kovenee. Syksylle on parit näyttelyt tiedossa ja sitten marraskuussa otammekin loikan Saksaan, Maailman Voittaja -näyttelyyn. Siitä tuleekin sitten varmaan aikamoinen retki, hih!

Kaiken menon ja meiningin (sitä riittää kotonakin Tinkan ja Romeon kaverina) Jare osaa rentoutua kun siltä tuntuu. Äidiltä perittynä tapana mielellään tyynyn kera, niin saa paremmat unet. On se niin ihana!

Minttu
No comments: