Wednesday, July 12, 2017

Riekutaan, riekutaan ja riekutaan!

Lempi, Meomodo Fantabulous Amy, tuli meille viikonlopuksi. Jare oli enemmän kuin innoissaan aktiivisesta leikkikaverista ja sitä riekkumista siis vaan jatkui ja jatkui, heh! Hyvin olivat 2-vuotias ja 8-kuukautinen samalla aaltopituudella ;)

Se on sitten ACTION!


ja VAUHTITÖRMÄYS ;)


Romeo ja Tinka saivat vähän hengähtää, kun niiden ei tarvinnu olla koko ajan viihdyttämässä Jarea, hyvä niin.

Lempi täytti juuri kaksi vuotta ja siitä on kyllä kasvanut aivan ihastuttava glennineiti! Lempi käyttäytyi meilläkin aivan erinomaisesti, on kiltti ja tottelevainen. Nukkuikin meidän sängyn vieressä päästämättä inahdustakaan, tosin sitä kyllä saattoi väsyttääkin aika paljon, heh!

Yksi asia on kyllä jännä, jotenkin auton pakkaamiseen liittyy se, että Lempiltä lähtee kuulo. Reps! Tyttösellä oli siis niin mukavaa meillä, että ei olisi halunnut lähteä ollenkaan pois. Onneksi meillä on aidattu piha, koska siellä me sit yritettiin juksuttaa Lempiä, että saataisiin se kiinni ja autoon.. Lopulta se ei voinut vastustaa hyviä herkkuja ja kiinni jäi!

Lempi varmaan luuli, että se joutuu  lähtemään jo kotiin. Näin ei ollutkaan vaan ajeltiin Karjaalle näyttelyyn. Tämä oli Lempin eka näyttely sen jälkeen kun se täytti kaksi vuotta noin viikko sitten. Ja eipä ollutkaan turha reissu, todellakaan! Lempi oli PN1, VSP ja sai vikan sertinsä ja valioitui Suomen muotovalioksi, jesjesjesjes! Lempi sai kunnian olla Kennel Meomodon ensimmäinem valio!Tuomarina oli Branislav Rajic, Sloveniasta ja arvostelut kyllä olivat erittäin mieluista luettavaa:
2 years, very beautiful head. Strong jaws. Excellent front and neck. Good topline. Excellent tail and muscles. Correct coat. Nice colour. Very sound movement. Nice temperament.

Näyttelyn jälkeen Lempin epäilyt kotiin paluusta kyllä toteutuivat.. kävin matkalla heittämässä Lempin Keravalle. Silloin kyllä sain niin säälittäviä katseita osakseni, että melkein hellyin ja otin sen mukaani. Mutta vain melkein. Oonhan mä nyt kyllä aika monta noita " sä et oikeesti voi jättää mua tänne, mä en ihan varmasti pärjää täällä ja kun oon vielä niin ihanakin ja lupaan olla koko loppuelämäni maailman kiltein glenni ja teen ihan kaikki temput mitä vaan ikinä haluat" -ilmeitä ja silmien pyöritystä nähny :D


Lempi vaan ei tässä vaiheessa vielä tiennyt, että matka jatkuu hetken päästä oman perheen kanssa mökille ;) Sitten päikkäreitten jälkeen!

Minttu


No comments: