Wednesday, May 23, 2012

Voi Sulo ja kaikki muu!

Telman kuulumisia seuraavaksi! Telma on ollut yhtä onnekas kuin Tinksu ja Romeo ja päässyt nauttimaan mökkeilyn ihanuuksista:)  Mökillä Telman kanssa oli Sulo! Telmasta tuli samantien Sulon fani, onhan se glenni ja niin hauskaa seuraa. Sulo tosin kuulemma ei ollut aivan yhtä innoissaan energiaa puhkuvasta pikkutytöstä, heh! Romeo komppaa tästä vierestä, että eihän se nyt oo yhtään kivaa kun toinen roikkuu milloin korvassa ja milloin hännässä. Ehkä sitten kun se kasvaa vähän ja oppii leikkimään kunnolla..






Näin hauskaa Telmalla ja Sulolla oli mökillä :)  Kaiken peuhaamisen keskellä Telma ehti kuitenkin vähän unelmoidakin...


Kuinkakohan pitkälle jaksaisin uida..? Ai niin, enhän mä osaakaan
vielä sitä ollenkaan! Pitää opetella :)
Auringonottohetki ja kauneusunet - niinkuin kunnon tytön kuuluukin.
Hyökkäys! Tuo on mun luu! 

Sainpas sen ennenkuin se pääsi karkuun!

Ihastuttava Telma saa kyllä välillä ihmisensä lähelle hermojen menettämistä. Ei on lähes tuntematon sana, tai ainakin Telma esittää, ettei tiedä mitä se tarkoittaa. Myös lahkeiden saalistaminen on Telmasta kiva leikki, ihmiset ei kyllä siitä jostain syystä tykkää."Ihme tyyppejä, saisivat olla tyytyväisiä että keksin ihan itse leikkejä ja olen oma-aloitteinen... " Telma miettii mielessään. 




Kyllä se väsy energiapakkaus-Telmallekin tulee. Harva nukkuu näin antaumuksella ja täysiä. Mutta mitä muuta sitä Telmalta voi odottaakaan :) Kaikki tehdään täysillä, glennimäiseen tyyliin.



Minttu

3 comments:

FamilyO. said...

ihanan autuaassa unessa .)

Marie Mc Neill said...

OMG I love the pup at the end flat on the floor

Kennel Meomodo said...

She is Telma, little bit tired ;)