Sunday, May 13, 2012

Go Bruno!!


Sain viestiä Brunolta, jolla on ollut erittäin tapahtumarikas viikko:) 

Viikkoon mahtui tietysti pääasiassa juoksentelua ekaks sinne ja sitten tänne :) Parasta Brunon mielestä on lenkkeily rannalla, veteenkin on tullut jo pulahdettua, tosin vahingossa... Mutta eihän Bruno siitä häkeltynyt, pikku ravistus ja taas menoksi. 





Viikkoon mahtui myös eläinlääkärillä käynti, joka oli Brunon mielestä ihan huippua. Paikalla oli lauma ihastuneita tätejä, joita Bruno suukotteli herkeämättä ja samat tädit syötti nameja. Piikki pistettiin ja punnittiin huimat 6,6 kg ja ennenkaikkea mamman suureksi riemuksi löydettiin 2 pallia :) Bruno sai itsenäisesti tutustua koko klinikkaan mm. röntgeniin ja kivaa oli. 



Silloin, kun ei juosta eikä hurmata eläinklinikalla, voi rauhassa kuunnella linnunlaulua, todella keskittyneesti. Brunosta on moneksi ;)



Viikon kruunajaiset oli kuitenkin äitienpäivän Agility-harkat, jonne Brunokin otettiin mukaan. Bruno pääsi kentälle ja meni upeasti putken, puomin ja kepit.  JEE! Lisäksi Bruno käveli mallikelpoisesti pannassa lämmityslenkillä muiden koirien seurassa. Tämä olikin eka kerta, kun herra ei muistanut koko kiusankappaletta;)  




Treeneissä Bruno odotteli kevythäkissään omaa vuoroaan hienosti eikä muistanut mekastaa sielläkään. Huippua! Arvatkaas vaan oliko mamma ylpeä Brunosta! Bruno pääsee agilityyn nyt sitten joka sunnuntai. Tosin Fanni-sisko on päivän tähti, mutta Brunokin opettelee alkeita :)



Näin vauhdikkaiden tapahtumien välillä tarvitsee aina välillä nukkuakin. Brunon lempinalle soittaa "Levon hetki nyt lyö" kappaletta, tosin epävireisesti. Bruno saa nallea puraisemalla sen soimaan :)

Romeo-iskä on myös ylpeä Brunosta, hieno poika!
Minttu

2 comments:

Marie Mc Neill said...

Brilliant !

Kennel Meomodo said...

:) He is! Bruno is the son of my Romeo.