Saturday, May 12, 2012

Liinu teki yllärit

Näihin ei kyllästy koskaan! Ihania vauvakuvia, taas :) Moskun ja Liinun pennut voivat hienosti ja kasvavat päivä päivältä. Se mikä oli hassua, niin ensin luultiin että pentuja on vain viisi. Liinu käyttäytyi kuin olisi jo valmis ja synnytysurakka ohi, kävi ulkona pisulla ja kakallakin. Leena-mamma lähti kauppaan kun kaikki näytti olevan hyvin. Kaupasta tultuaan Leena tietenkin kiirehti katsomaan miten pienet jaksavat. Yllätys olikin melkoinen kun kauppareissun aikana vauvoja oli tullut kolme lisää! Siinä ne tyytyväisenä kaikki olivat syömässä, kaikki kahdeksan :)  Kuusi glennipoikaa ja kaksi tyttöä. Aikamoinen tyttö tuo Liinu!

Pikkupikku tassut pystyssä - tyyli on vapaa ;)




Pikkuisilla on vielä silmät kiinni ja korvakäytävät kiinni, joten paljoa ei ole havaintoa ulkomaailmasta. Tärkein paikka kuitenkin löytyy suht helposti - maitobaari. Ja jos meinaa eksyä niin Liinu-äippä on aina valmiina auttamaan:)

Liinu on loistava äiti ja pitää vauvoistaan hienosti huolta. 


Ja nämä vauvathan on niin sanotusti lätkäpennut, koska syntyivät näin hektiseen jääkiekkokisa-aikaan. Nimiä voi vaan arvailla... Mites ois esimerkiksi Marfidal Emoussonia, Marfidal Faiting Spirit, Marfidal Penalti, Marfidal Lefti, Marfidal Righti, Marfidal Rannari, Marfidal Äkson, Marfidal Mole... Nämä ovat kirjoittajan omia ideoita, katsotaan ottavatko ne tulta alleen ;)



Näitä kuvia katsellessa voi melkein voi tuntea pentujen tuoksun. Nukkukaa paljon ja syökää hyvin, niin jaksatte kasvaa isoiksi ja vahvoiksi, ihaniksi glenneiksi :)

Minttu

No comments: