Monday, May 14, 2012

Rasavilli Taimi

Voi Taimi Taimi! Olen kuullut huhuja että olet aika hurjimus ;) Uhmaa riittää vaikka muille jakaa.


Vaikka tästä kuvasta voisi kyllä päätellä jotain aivan muuta. Herttainen, jo niin iso tyttö;)  Arjessa Taimi on kuitenkin aikamoinen komentaja. Jopa isoveikka Unto joutuu välillä laittamaan Taimin järjestykseen, kun se yrittää komennella mammaa liikaa. Unto ei voi kestää, että toinen tuli komentelemaan sen ihmisiä. Mutta onneksi käskevä HAU! saa tytön järjestykseen, ainakin hetkeksi.

Näin iso tyttö jo!

Taimi pistää kyllä välillä veikan (ja muidenkin) hermot koetukselle.  Olisi varmasti ollut näkemisen arvoista, kun Unto juoksi ympäri kämppää ja Taimi roikkui Unton selkäkarvoissa jalat ilmassa eikä päästänyt irti! Välillä leikki on kyllä onneksi hieman sopuisampaakin painia :)

Tämähän on melkein jo rakkautta ;)

Leikitään, leikitään! Jookosta! Leikitäänkö vaikka rosvoa ja poliisia? Oo
sä Unto rosvo niin mä oon paha poliisi? :)

Tälläistä siis kuuluu Taimille. Sisäsiisteyttä vielä kuulemma harjoitellaan kovasti, jotta kotiin saataisiin taas kaikki matot lattialle ;) Tai no, olisihan se muutenkin ihan kiva juttu!

Romeo lähettää pikku-Taimille terveisiä, että nyt pitää alkaa olla kiltti tyttö ja Untoa ei saa kiusata liikaa. Romeo kun muistaa vielä itsekin millaista se oli, kun pikkuriiviö (nykyään rakas Tinksu) tuli taloon.

Minttu




No comments: