Monday, June 8, 2009

Suuri metsästäjä/ruualla leikkijä

Kaapin kätköistä löytyi Helmille ajanvietettä ja aktivointia. Helmi saa ruokansa pömpelistä aina välillä. Ei kovinkaan usein, ettei pömpelin viehätys katoa. Pömpeliruokinnassa ruuaksi kelpaa ihan kaikki, se sama kuivaruokakin mitä ei Helmin hotsittanut äsken syödä.

On hauska katsoa miten koira on oppinut tuolla leikkimään, alussa ei oikein hokannut mistä se ruoka tulee ja miten se toimii. Pömpeli ei ole liian helppo juttu tuttunakaan, siinä on pohjassa paino joten se palautuu aina pystyyn takaisin. Vähän niinkuin joku lasten muki. Siinä on myös pieni aukko ylhäällä josta ruoka/ herkut tulevat ulos. Aukko ei kuitenkaan ole aivan pömpelin yläpäässä ja se lisää hieman tuota vaikeusastetta tähän hommaan.

Äänitehosteet ovat välillä aika kovat. Kolinaa ja lisää kolinaa. Varsinkin silloin, kun Helmi saa pömpelin jumiin siihen nurkkaan, jossa on patteritkin. Onneksi on sentään matot lattioilla, ne edes hieman auttavat tuossa äänieristyksessä... On kolinaa kerrakseen (Helmi tietenkin vie aina pömpelin pois matoilta, sori naapurit).


-Ellen& Helmi(suuri saalistaja)-

2 comments:

Kennel Meomodo said...

Mäkin haluun tommosen! Mistä se on ostettu?

Romeo

Ellen said...

Tuon ostettiin ihan tavallisesta eläinkaupasta. Piti googlettaa ja Pömpelin virallinen nimi on Dog Pyramid, se on kyllä aika huippu.