Saturday, March 21, 2009

Rakkaalla koiralla monta nimeä

Helmi on ollut Suomessa nyt vähän päälle vuoden. 11.3. 2008 oli se päivä, kun tessun tassut osuivat Suomen kamaralle ensikertaa. Katselin juuri kuvia vuoden takaa ja kyllä se Helmi on kasvanut. Pienestä ja lentokonetta pelästyneestä turrista on tullut iso turri, joka ei näytä pelkäävän oikein mitään (no ehkä ilotulitusta).

Se on oppinut huomionkerjäämisen jalon taidon, kuten vikasta kuvasta huomaa. Se on valloittanut monta sydäntä, niin omistajansa kuin myös hoitajien. Se on syönyt kirjan selän ja pari piuhaa ja paljo koiranruokaa ja herkkuja. Teurastanut useamman pehmoeläimen, oikein tunteella.

Vuodessa siitä on tullut erottamaton osa elämää, en enää voi kuvitella päiviä ilman sitä. Tänä aikana se on saanut myös monta uutta nimeä, pari vähemmän mairittelevaakin ;)
Helmi, Helmi Orvokki, Orvokki, Orvokki Lehdokki (Vuokko ja moni muu), Helmut, HelmutKohl, Helmut Lotti, Helmutin enkeli, Hurja Helmi, Rukkanen, Kökkökoira, Pienikoira, Turjake... Siinä nyt pari käytetyintä nimeä, jolla sesseen viitataan.





























On se aikasta ihana.

1 comment:

Riku said...

Meidän Rikulla on myös useita nimiä... Riksander, Riku Petteri Petterson, Perdeeli, Perdello, Likusteli, Tero jne. :)