Wednesday, February 13, 2008

Koiranäyttelyssä

Kävin viikonloppuna koiranäyttelyssä Kaapelitehtaalla. Se oli ensimmäinen näyttely, missä olen käynyt ja se oli kieltämättä aika erikoinen kokemus. Koiria oli, tietenkin, hirmuinen määrä. Monenmoisia rotuja ja monta kehää, kokoajan tapahtui jotakin. Oli nauhaa ja juoksemista, lätäköitä, röhnöttämistä ja rähinöitä.

Kiitos opastuksen sain seurattua glennejä kehässä ja ymmärsinkin suurin piirtein mitä tapahtui. Se pinkki nauha on siis hyvä juttu ja varsinkin ruusuke näytti olevan kova sana :) Glennejä oli varsin kattava edustus liikkeellä, taisi olla parisenkymmentä ilmoittautumista. Ja olivathan ne komeita, koirakuume ei kyllä helpottanut ei yhtään. Päinvastoin.

Yksi asia jäi kuitenkin mieltä askarruttamaan: mikä itu on kaataa lattialle kokista ja sitten kastaa koiran tassut siihen lätäkköön? Onko se joku näyttelyniksi (ja kelpaako jaffa samaan mystiseen toimintaan)? Kyseinen temppu tehtiin jonkun lyhytkarvaisen rodun edustajalle, luulisi jo pidempikarvaisten rotujen edustajien menevän ihan sotkuun tuollaisesta.

Peruspaketti näyttelyistä. Tuossa ei kyllä kokista tai jaffaa mainita ;)

-Ellen-

1 comment:

Kennel Meomodo said...

Koiran tassut cocikseen?? En oo kyllä moista huomannu, Leena-mamma vois tietää mikä juttu toi oli.. Ja glenneille sitä ei kyl varmaan kannata kokeilla.