Tuesday, February 26, 2008

Aamukampa esiin!

Vihdoinkin!

Tuskaisen ja todella pitkän, tai ainakin todella pitkältä tuntuvan, odotuksen jälkeen sessen saapumiselle on vihdoin saatu aika. Viikko 11, eli ihan pian. Päivää ei vielä ole tiedossa, mutta viikko 11 kuulostaa niin varmalta että toiveet on kovat.

Jännitys on uusissa ennätyslukemissa. Kaverit on varmasti jo kurkkuaan myöten täynnä mun koirajuttujani :) Sesse sitä, sesse silloin ja tessulle sitä ja tätä...

Se hieman harmittaa, että kun tuota sessen saapumipäivää veikkailin aika reippaasti aikaisemmaksi niin olin viikolle 11 sopinut lauantaiksi menoa ja se taitaa sitten näillä näkymin jäädä väliin. Ihminen kun olen, niin tuo harmittaa vähän. Ellei sessu tule sinä iltana, sitten pääsen. Toisaalta naama vääntyy heti hirmuiseen virneeseen kun ajattelee, että kohta on sesse jaloissa - harmitus katoaa aika nopiaan. Että ei ole täysin järkyttävä pettymys. Tasapainoiluahan tuo tulee tästä lähin olemaan, omat menot ja koira. Hoitajan saaminen on näyttää olevan onneksi suht' helppoa. Apua on tarjottu jo useammalta taholta, mukavaa kun ystävät tarjoutuvat ihan yllättäen vapaaehtoisiksi.

Nämä asiat olen miettinyt moneen kertaan läpi, ei tule yllätyksenä elämäntapojen muutos. Kun mietin koiranottamista useamman vuoden ajan, niin tuli monesti pohdittua miten mikäkin homma toimii koiran kanssa. Onneksi junat ja bussit ottaa koiria kyytiin ja kun osaa ennakoida saa hoitopaikankin tarpeen tullen. Lähipiiristä on yllättäen alkanut löytymään koiraihmisiä aika paljon, eli neuvojakin varmasti saa aina tarpeen tullen. Mutta ei kai sitä vielä ihan täysin ymmärrä ennenkuin sessu on jaloissa pyörimässä millaista se elo tulee olemaan koiran kanssa.

Jännityksellä odotan ja lasken päiviä :)

-Ellen-

No comments: