Saturday, January 31, 2015

Veteraani, valio ja juniori

Nyt sanoisimme kyllä yhteen ääneen että lunta on. Ja sitä on erittäin riittävästi! Äippä ja iskä on tehny meille sellasia polkuja pihalle, ettei meidän koko ajan tartte upota lumihankeen. Tosin meitä kyllä myös kannustetaan riehumaan hangessa, se on kuulemma loistavaa liikuntaa..Kattokaa nyt! Polun reunat on meidän korkusia! Äippä on sitä mieltä, että meillä on lunta vielä elokuussakin ja juhannuksena ollaan tätä menoa lumisotaa. No, oishan se vihreä nurtsikin välillä kiva ;) Mehän muuten mennään tässä ihan ikäjärjestyksessä, veteraani, valio ja juniori... Niin, ihan käsittämätöntä, mutta Romeo on jo kahdeksanvuotias! Tai siis huomenna on nakkikakkupäivä ihan virallisesti.

Romeo the Man
Me otettiin ulkoilusta kaikki ilo irti, kun ei ollu ees kovin kylmä. Riehuttiin, juostiin, painittiin, oltiin hippaa, etsittiin palloa hangesta. Myöskin Romeo oikein innostui kirmailemaan kuin joku pikkupoika ;)
Lopputuloksena me oltiin sitten yksiä lumipalloja koko porukka. Enempää ei ois kyllä pystyny riehumaan kun alkoi tuntua niin painavalta, heh!Elvis oli kyllä aika liikkis ja näytti kuinka paljon rakastaa isoveikkaansa. Se auttoi Romeota putsaamaan lumipaakkuja jaloista.


Tinkaa se ei kyllä auttanu, mutta kyllähän meidän itsenäinen lady pärjää ilman apuakin.


Lumileikkien jälkeen jouduttiinkin sitten sulatushuoneeseen, jota myös kylppäriksi kutsutaan ;) Jos ollaan vaan vähän märkiä, niin saadaan sulaa kodinhoitohuoneessa, mutta tänään siihen ei ollut mitään tsäänssejä.

Nyt me mennään.. päikkäreille! Ja nukutaankin muuten pitkät päikkärit!

Romeo, Tinka, Elvis

No comments: