Sunday, June 29, 2014

Esittelyssä: Onni, Rocky ja Emma

Kurkkaus Tinkan pentujen omaan elämään jatkuu :) Koiruudet ovat toinen toistaan suloisempia ja uudet perheet ovat onnellisia, ainakin silloin kun terävät pikku-hampaat eivät osu omaan nilkkaan, heh!


MARFIDAL LUCKY EVER AFTER "Onni" 


Onni, niinkuin muutkin, on sopeutunut hienosti uuteen kotiin. Aluksi Onni vähän nirsoili ruoan kanssa, mutta nyt kuppi jo tyhjenee hetkessä. Kotona yksinolo ei hirvitä Onnia, päinvastoin pikkuherra taitaa olla tyytyväinen kun joskus saa nukkua ihan rauhassa eikä tarvi miettiä että mitä kivaa noi mun ihmiset tuolla oikein tekee ;)


MARFIDAL PLEASANT SURPRISE "Rocky"


Todellakin iloinen yllätys, tai no .. yllätyksiä täynnä tämä herra on ainakin! Rocky on varsinainen vauhtiviikari ja pitää emännän kiireisenä. Toiset jo kävelee kivasti hihnassa, niin Rocky lähinnä juoksee vaan karkuun. Vapaa ja villi sielu ;) Ja kun pitää itsensä kiireisenä, niin ruokakin maistuu mainiosti ja kuppi tyhjenee mikrosekunnissa. Taitaisi Rockylle tehdä hyvää samat malttiharjoitukset kuin Tinka-äidille aikoinaan! Muut ne harjoitteli kaikkea jännää ja me harjoiteltiin keskittymistä ja rauhoittumista...


MARFIDAL SPARKLE OF MEOMODO "Emma"


Olihan täällä joukossa näitä tyttöjäkin eikä vaan villejä poikia. Emma on taitava glennityttö, käveli hienosti hihnassa pikku lenkinkin heti ekana iltana uudessa kodissa. Ehkäpä Tinkan vanhassa pentupannassa on jotain taikaa.. tai sitten vauhtia kiritti "isoveikka" Bono, joka tällä hetkellä ehkäpä mieluiten olisi ilman pikku-Emmaa;) Kaikki vieraatkin kun haluavat rapsutella Emmaa, eivätkä vaan koko ajan häntä. 


No, kyllä Bono kohta huomaa että Emma on maailman parasta seuraa ja ei kannata olla mustis! Tosin Emma ei nyt yhtään edesauta asiaa "lainaamalla" Bonon leluja ja viemällä ne omien aarteidensa joukkoon ;)

Tinka-äippä ja Mosku-iskä ovat ylpeitä pikkuisistaan. Jatkakaa samaan malliin ja tutustukaa isoon maailmaan ihan rauhassa. Kyllä te kaikkea mieletöntä ehditte tehdä elämänne aikana :)

Minttu & Tinka



No comments: