Tuesday, June 24, 2014

Esittelyssä: Marfidal Dream Come True eli Hertta

Voihan herttileijaa ;)
Ainut vehnänvärinen tyttö Tinkan pentueessa on kuin ilmetty äitinsä. Paitsi Tinka ei ole juurikaan kaivanut kuoppia tai möyhentänyt kukkapenkkejä. Poikkeus vahvistaa säännön: kerran Sanni-siskon esimerkin voimalla Tinkakin yritti kaivautua Kiinaan. Mutta oma-aloitteista kaivamista ei ole juurikaan esiintynyt.

Hihii! Täällä taitaa asua joku! 

Tuolla on ihan varmasti jotain mielenkiintoista!

Hertta on omistautunut kaivamiselle niin innokkaasti, että on jopa joutunut jäähyn kautta siirtymään  muihin tehtäviin. Hertan mamma ei oikein innostunut liiallisesta kukkapenkkien muokkauksesta, heh! Se ei vaan tainnu tajuta että mestarikaivaja tarvitsee paljon treeniä ;) Ulkoilu on muutenkin Hertan suosikkipuuhaa, uutta tekemistä löytyy ihan joka päivä ja on runsaasti tilaa hepulikohtauksille. Tosin niitä Hertta saa myös kenkälaatikossa...

Hertta suunnittelee seuraavaa jekkua ;)

Puuhommiin! 

Yöt ovat sujuneet jo rauhallisesti omassa pedissä, pääasia että saa nukkua. Hertta on jopa yllättänyt öisin tapahtuvalla 100-prosenttisella osumatarkkuudella, nimittäin pissojen osumisessa paperille ;) Good Girl! Hertalla on myös jo ystävä - Haisuli, jonka Hertta vie nukkumaan joka ilta. Haisuli on Hertalle jo rakkaaksi muodostunut pehmolelu.

Totaalinen rentoutuminen. Haisuli on turvallisesti vieressä.

Melkein hurjinta on tähän mennessä ollut naapurin koiran haukkuminen - se oli sen verran pelottavaa että Herttis oli yhdellä jättiloikalla (miten noin pieni edes pystyy sellaiseen suoritukseen..?) kuistilla turvassa. Seuraavan kerran Hertta jo tietää ettei haukku haavaa tee.

Hertan katse on monesti juuri samanlainen päättäväinen kulmien alta kurkkailu kun Tinka-äipällä on. Tässä tytössä on varmasti potkua ja persoonallisuutta, suuren sydämen lisäksi :)

Nyt Hertta nauttii kesästä mökillä, siellä sitä riittääkin kaikenlaista puuhaa ja tekemistä.

Kovasti tsemppiä Hertalle, kasvaminen saattaa tarvita välillä itku-potku-raivareita ja hepuleita, mutta loistotyttö sinusta tulee!

Minttu & Tinka-mamma






No comments: