Monday, June 23, 2014

Esittelyssä: Wallu, Marfidal Blink of an Eye

Heips!

Tinkan pennut on kaikki myyty ja suurin osa on jo ehtinyt valloittaa sydämet uusissa, omissa perheissään. Kurkataan ekana mitä kuuluu Wallulle :)

Waldemar, Waltsu, Walle, perheen uusi rakas on ehtinyt saada jo monta nimeä. Pääasiassa siis kuitenkin Wallu, ettei herra mene aivan sekaisin. Wallu asustelee Keravalla.



Wallu hurmaa kaikki ja taitaa tietää sen itsekin. Sen verran mallikkaasti herra jo poseeraa. Wallu on touhukas ja haluaa tutustua kaikkeen ja kaikkiin. Toki olettaen että kaikki rakastavat juuri häntä, kuinkas muuten!




Wallu osaa ottaa rennosti, harventaa syreenipensasta, antaa kalikalle kyytiä ja toki nukkua makeita päikkäreitä! Maailman tutkiminen omien ihmisten kanssa on niiiin uuvuttavaa puuhaa, että pikkuglenni tarvitsee useat päikkärit päivässä. Yöunetkin menee makeasti siinä samalla, rauhallisen uupuneena ;) Ekana yönäkään ei ees yhtään itkettänyt vaikka ei ollut veljiä ja siskoja vieressä, aika kova jätkä!

Kutisevia ikeniä Wallu on teroitellut milloin mihinkin, kummasti vaan eteen tulee solmuun väännettyjä sukkia ja jotain muita virityksiä huomiota kiinnittämään. Ja kyllä ne ainakin hetkeksi kelpaavat!

No mistä Wallu ei sitten tykkää? Yksi ainakin on selviö, pannasta. Panta kuuluu tällä hetkellä inhokkilistan ykköseksi, edes hetken yksinolo ilman omia ihmisiä ei vedä vertoja sille ;)

Tinka-äippä & huoltojoukot toivottavat Waltsulle seikkailuja ja uusia kokemuksia, sellaista ihanaa elämää!

Minttu

No comments: