Tuesday, April 1, 2014

Puppies! Pentuja! Puppies coming!

Juhuu!

Kävimme eilen ultrassa ja meidän ihana Tinka, Marfidal Cream Tea, on tiineenä. Kuukauden takaiset treffit Moskun kanssa siis tuottivat tulosta. Sillä kiiman määrällä olisikin ollut ihme, jos ei jotain tulostakin olisi syntynyt. Meidän lady kun oli ihan kyltymätön ;)

Pentuja näkyi ultrassa ainakin viisi. Nyt pidetään kaikki peukkuja, että jokainen jaksaa tulla kurkkaamaan miltä täällä puolella näyttääpi! Meidän mamma saa nyt extrarakkautta, haleja ja rapsutuksia!

CIB, FI CH ,EE CH Marfidal Cream Tea, Tinka

Marfidal Kirwyn O´Reilly, Mosku

Tinkan ja Moskun pennut syntyvät huhtikuun lopussa, vappuvauvoja siis ehkäpä tiedossa ;) Yhden nimeksi siis tulee sitten ainakin Marfidal Klara Vappen, heh!

Tinkan pennuille on jo ottajia jonossa, mutta ehkäpä sinne vielä joku mahtuupi mukaan jonon jatkoksi. Jos siis olet kiinnostunut omasta glennin pennusta, otapa kiiruusti yhteys kasvattajamamma Leenaan.

Mahdollisesti myös yksi narttu etsii sijoituskotia näyttelyistä kiinnostuneesta perheestä. Jos olisit kiinnostunut ottamaan sijoitusnartun, laita viestiä Tinkan ja Romeon takaa löytyvälle haamukirjoittajalle: minttu.murtomaki@phnet.fi ja kerro itsestäsi lisää. Keskustellaan ja tutustutaan :)

--
Our beautiful Tinka is gonna have puppies at the end of this month. If you are interested in to buy a Glen to your family, please contact our breeder Leena Glans. Both dogs are PRA tested clear and healthy.

Mom: CIB, FI CH, EST CH Marfidal Cream Tea / Tinka 
Dad: Marfidal Kirwyn O´Reilly / Mosku

Ihanaa ja odotuksen täyteistä kevättä kaikille :)

Minttu

No comments: