Tuesday, April 1, 2014

Härdelli on ohi!

Me siis todellakin muutettiin! Oli se aikamoista hässäkkää, kaikki tavarat oli ihan sekaisin, mutta kyllähän me siinä joukossa mentiin mainiosti. Oltiin isoja pikkuapureita, meistä oli hyötyä aivan varmasti. Ja me jaksettiinkin tosi myöhään silloin muuttoiltana, mutta kyllähän se väsy kuitenkin tuli.


Tilaa meillä on nyt paljon enemmän kuin aikaisemmin, kuulemma tilaa olisi jopa kolmannelle koirallekin ;) Joo-o, näin  me kuultiin! Mutta siitä kuulemma meille kerrotaan tarkemmin sitten joskus myöhemmin. No, on meillä nyt muutakin ajateltavaa ja touhuttavaa kuin joku pentu.


Tinka löysi heti oman kolosensa tutun sohvan nurkasta. Minä nukun mieluummin rauhassa meidän omassa huoneessa. Siis koirahuoneessa! Siellä on kaikki meidän tavarat ja jopa oma sohva! Aika luksusta. Tosiaan aiemmin mainittiinkin että yläkertaan äipän ja iskän sänkyyn ei ole enää asiaa ja ei me oikeestaan olla sinne edes kaivattukaan. Kertaakaan ei olla ees itketty että päästäis sinne. Taitaa asia ottaa koviten äippään, se kun oli tottunu ottamaan meidät aina kainaloon päikkäreillä ;) Mutta kuulemma on kivaa, ettei sängyssä ole enää hiekkaa, aikamoista prinsessatouhua, sanon mä. Ei kait nyt ketään pari hiekanmurua häiritse...

No, oli äipällä huono omatunto tai ei, niin ainakin se käytti aika monta tuntia meidän huoneen "seinäkoristeeseen". Ihan parasta, siinä on vaan meidän kuvia ;) Eihän sen parempaa aihetta voi ollakaan!



Me ollaan saatu olla paljon enemmän pihalla kuin aiemmin. Jos joku vaan on kotona, niin me voidaan olla ulkona vaikka koko aika! Miettikääs sitä :) Ja kyllä me ollaan otettu pihasta kaikki ilo irti. Sen takia varmaan ollaankin oltu niin poikki iltaisin ettei jakseta ees miettiä portaiden kipuamista ylös.


Muualla on kuulemma lähes kesä, mutta meillä on kyllä vielä tiukasti talvi. Meillä on siis vielä näin paljon lunta! Tämä kuva on otettu eilen, eikä ole mitään aprillipilaa. Ihan ykköshuvina meillä on hangella kieriminen. Vuorotellen, yhdessä, erikseen ja samaan aikaan. Niin kauan kuin on mahdollista.

Ja ihan kohta seuraavia uutisia!

Romeo & Tinka


No comments: