Thursday, July 4, 2013

Näyttelykuulumisia Tuulos ja Tuusula

Heips!

Viime viikonloppuna olimme ahkeria :) Lauantaina Hämeenlinnan kupeessa Tuuloksessa kehässä esiintyi Manta, Marfidal Risum Teneatis. Tyttösellä oli hieman kiirus mennä eteenpäin, mutta hymyilevän iloista tuomariamme (Branislav Rajic, Slovenia) meno ilahdutti niin paljon, että Manta sai loistoarvostelut ja oli AVO ERI1, SA, PN1, SERT, VSP! Eli eka serti tupsahti Mantalle toisessa virallisessa näyttelyssään. Go Manta! Tuomari oli niin innoissaan glenneistä, että otti niistä jopa valokuvia. Kuulemma joku sukulainen haluaisi glennin itselleen ;) Hyvä valinta!

Loistosuoritus Manta! 
Sunnuntaina oltiinkin sitten kehässä Tuusulassa. Tällä kertaa myös Tinksu oli mukana ja Manta yritti toistaa edellisen päivän menestyksen. Tuomari Päivi Eerola oli kuitenkin eri mieltä ja sertejä ei jaettu ollenkaan. Manta oli kuitenkin erittäin hyvä tyttönen ja avoimen kilpailuluokan kakkonen :)


Mantan handlerina Matias

Ja hyvä handleri olikin! 
Mantalle teki ilmeisesti edellisen päivän näyttelyväsymys hyvää, tyttönen oli paljon iisimmin käsiteltävissä kuin edellisenä päivänä. Harjoitusta vaan kaikille muillekin, niin kyllä se siitä:)

Tinksu :) 
 Tinksu suoriutui valiokehässä ammattilaisen ottein, onhan sitä jo harjoiteltukin!

Äipän kanssa kehässä

Tinksu sai loistoarvostelut Päiviltä ja oli VAL ERI1, SA, PN2. Tämä olikin hyvää harjoitusta ensi viikonloppua varten. Silloin on meinaa suuntana Pärnuu ja kaksi kansainvälistä CACIB-näyttelyä. Pidetääs kaikki peukkuja että Tinksulla menee reissu hyvin ja olisi vaikka jotain kotiintuomisiakin :)

Minttu


No comments: