Monday, June 24, 2013

Romeon isot ja ihanat "pennut"

Romeon ja Kikin pennuista on kasvanut jo ihania isoja glennejä ;) Kurkataas vähän mitä osalle heistä kuuluu!

Bruno 
Bruno on loistava reissukaveri, sen todisti jo Tallinnan reissukin huhtikuussa. Bruno tykkää hiihtää pitkin Syötteen latuja, hassu kaveri glenniksi ;) Ja oikeastaan perus glennityyliin Bruno tykkää ihan kaikesta mitä vaan voi tehdä omien ihmisten kanssa. Bruno nähdään seuraavaksi Iisalmen näyttelyssä, tsemppiä isolle ja ihanalle pojalle! Sitä ennen onkin sitten äksöniä tarjolla by Tinksu.. Tinksu vierailee lomalla Kokkolassa Brunoa moikkaamassa :)

Taimi
Brunon sisko Taimi asustaa Kuopion kulmilla ja sai juuri ensimmäisen sertinsä Kuopion kansainvälisessä näyttelyssä. Taimilla on myös kokemusta reissuista, ainakin Tanskassa Taimi kävi ansaitsemassa erinomaisen koiran tittelin! Taimi riivaa aika ajoin Unto-veikkaa, mutta sellaisia ne tytöt ovat ;) Seuraavaksi Taimi esittäytyy Mikkelin näyttelyssä ja tulee toki moikkaamaan Brunoa ja Tinksua Iisalmeenkin. Taimi saa Tinksun yökylään samalla reissulla, saas nähdä montako blogikirjoitusta siitä oikein tulee... uskoisin meinaa että silloin sattuu ja tapahtuu kaiken näköistä ;)

Telma
Voi Telma Telma! Tässä kuvassa olet kyllä aivan isä-Romeon näköinen! Iskän tyttö, ihan selvästi :) Telma debytoi ekassa näyttelyssään alkusyksystä. 

Telmaa ei huvita
Ihan näin ei sitten kannata näyttelykehässä makailla.. Tämä temppu on ihan isän geeneistä, etenkin näin kesällä Romeo haluaisi vaan makailla, yleensä kylläkin nurmikolla....

Isis
Ihana Isis on HE JW-12 ja LV JW -13, lisäksi menestystä on tullut jopa juniorhandler-kehässä! Varmastikin eka glenni kenen kanssa on kisattu JH:ssa ;) Junior handlerissa menestystä on tullut Latviaa myöten, huhtikuussa mätsärissä Isis oli aikuisten pun1 ja BIS JH! Toki hieman pisteitä kuuluu huippu-handler Sarallekin ;) Tuosta mätsäristä palkintona tuli myös valokuvaus, Isis onkin aika kuvauksellinen niinkuin huomaatte.

Jazz pyörii Norjan glennipiireissä ja pokkailee palkintoja. Hieno mies hänkin! 

Tsemppiä hirmusti kaikille "vauvoille" ja nauttikaa kesästä ja tietty näyttelyistä :) 

Minttu & Romeo

No comments: