Monday, July 8, 2013

Tinksusta Eestin Muotovalio!

Seikkailua! Lähdimme Tinksun kanssa Miliam Travelin matkalle Pärnuuseen viime viikonloppuna! Ja se reissu kannatti :) 

Matkalla
Reissu taittui loistavasti yhdessä lähes kolmenkymmenen koiran kanssa. Tinksu tyytyi kohtaloonsa ja matkusti ihan rauhassa. Oli kait niin paljon koiria messissä ettei pieni mieli voinut enää käsittää mihin on joutunut ;)

HIKI!! 

Helteisenä lauantaina oli Pärnu Summer Cup ja sieltä tuli jackpot! Tinka oli ROP, SERT, CACIB. Eli kerta heitolla Eestin muotovalioksi. Happy Happy Happy!! :) Tuomari Anne Klaas, Viro.

Oltiin niin vauhdikkaita ettei mahduttu kuvaan.. ;)

Me voitettiin!! 

Sunnuntaina oli toinen CACIB-näyttely, "Pärnu Winner". Jännitti silti, vaikka lauantaina oikeestaan saatiin jo kaikki mitä lähdettiin hakemaan. Ja jälleen meillä oli loistomenestys, Tinka oli ROP ja sai toisen CACIBin! Jes! Tuomari Andrzei Kazmierski, Slovakia. Päästiin siis pyörähtämään isossa kehässä kahtena päivänä peräkkäin. Menestystä siellä ei tullut,  mutta olihan se hienoa silti ;)

Nyt puuttuu enää yhdestä maasta CACIB... ja kyllähän me jollekin reissulle Miliam Travelin kanssa lähdetään vielä hakemaan sekin kotiin, heh!

Rakas Tinksu :)
Matkaseurana oli toki koko matkapoppoo, meitä oli yli kolmekymmentä samassa reissussa. Eniten kuitenkin tultiin tutuiksi Pauliinan ja mudi Harmin kanssa.

Harmi ja Pauliina

Harmi poseeraa näyttävästi

Harmi ja Pauliina majailivat meidän kanssa samassa teltassa ja hyvin tultiin tutuiksi. Mitä nyt Tinksun piti pari kertaa kertoa Harmille, että tää on sitten meidän teltta.. sanomiset oli kyllä aika iisejä ;) Harmista ei ollut yhtään harmia, se oli todella kiltti poika ja ymmärsi, että liian lähelle kipakkaa tyttöä ei välttämättä kannata mennä.. kaikki sujuikin loistovasti :) Harmi oli lauantaina PU2 ja sunnuntaina ROP, CACIB, onnittelut vielä Harmillekin ja kiitokset loistoseurasta :)

Suosittelemme Miliam Travelin matkoja, järjestelyt toimivat loistavasti ja matkanjohtaja Maili ei olisi voinut olla parempi. Tultiin kaikki myös turvallisesti takaisin Suomeen :) http://travel.miliam.ee/

Minttu & Tinksu

Ps. Tinksu nukkuu reissuväsymystään pois, sängyn alla tietty ;) Voi olla että neiti on seuraavat pari päivää höyhensaarilla. Ja kannattakin nukkua, loppuviikosta suunnataan Kokkolaan ja ensi vkonloppuna Oulun KV-näyttelyyn. Tinksu taitaa toivoa, että äippä menisi takaisin jo lomalta töihin, heh!

No comments: