Wednesday, January 13, 2010

Moi kaikki pitkästä aikaa!

















b hjm hgbnjylokö, njmjhnmk ijkuhmok ee töl,. (T. Molly)


c mfvd c ,fgt.l.cf mcff c,mgbhvcv ,. cv,mk xm, ko,lm,kä-sws.ö mn

bnh m m (T. Miller)


Me justiin huomattiin, että mehän osataankin käyttää tietokonetta. Näin hienosti meiltä sujuu ihan omatoimisesti blogin kirjoittaminen iiriksi, ehkä, ei tarvita Mamin apua juuri ollenkaan. (Siihen vaan tarvitaan Mamia, että pitää olla sen sylissä, että ylettää nappuloille.) Ja voi olla, että mukaan on eksynyt joku kielioppivirhekin, mutta me ei olla niin tarkkoja, pääasia, että tulee ymmärretyksi ja tassut hakkaavat vinhaa vauhtia näppäimiä.


Molly tuossa ylempänä kertoilikin jo tärkeimmät kuulumiset, eli oltiin tänään juoksentelemassa järven jäällä ja oli tosi kivaa. Täällä on ihan hirveän paljon lunta! Sitten päästiin vielä metsäänkin tutkimaan polkuja ja hajuja hangilla.


Mä olen ollut tänään vähän kipeä. Kovasti meinaa yskittää tai aivastuttaa, en oikein tiedä mitä se on. Ruoka kyllä maistuu hyvin, herkut erityisesti, joten en kuulemma voi olla kauhean kipeä. Mutta olenhan mä kipeä; ne herkut vaan tekee mut terveeksi, ei noi ihmiset sitä oikein ymmärrä.


Muuten menee entiseen malliin; masennellen päivä kerrallaan…Molly taas riehuu päättömään tapaansa kuten aina. Saunominen on edelleen in, me tapellaan verisesti keskenämme siitä, kumpi ehtii ensiksi ylälauteille löylyttelemään. Jos ihmiset yrittävät livahtaa sinne kuumaan huoneeseen ilman meitä, me hakataan heti nyrkeillä saunan oveen, että koko talo paukkuu. Ja sitten me aina päästään!


Muistuipa tässä mieleen yksi tapaus viime kesältä. Jouduin kuulusteluun missä olen oikein ollut, kun Iskä ja Mami kävi katselemassa jossakin netissä mun virallisia tietoja. Mä käväsin huvikseni agilityssä Mikkelissä kenenkään tietämättä. Ja vielä luokassa maxi 3. Sijoitukseni oli perusradalla 16., ei siis ollenkaan hullumpi saavutus. En mä vaan ymmärrä mikä haloo siitä syntyi; kai sitä nyt glennikin saa välillä käydä omissa harrastuksissan, ei kai sitä nyt kaikkea tarvitse Mamille ja Iskälle kertoa. Nyt sitten asiaa selvitellään vieläkin. Ei kannata omatoimisuus, ei tosiaankaan!


Eipä tänne ihmeempiä kuulu tällä erää, uimaankaan ei pääse, kun järvet on jäässä, vaikka käytiinkin vielä jäiden seassa polskimassa loppusyksyllä. Mutta avantoon ei saada kuulemma mennä! Kirjuutellaan sitten taas jossain vaiheessa kun aihetta ilmenee.



P.S. Miller on mammanpoika! T. Molly


P.P.S. En ole. Ite olet Iskän tyttö, älä aina kiusaa. T. Miller



No comments: