Tuesday, June 9, 2015

Elvis testaa: Golden Eagle uutuusruoka!

Heips!
Pääsimme mukaan testaamaan Shetlandin Golden Eagle Holistic Health -sarjan uutuusruokaa. Ihan kaikkea ruokaa ei kyllä kiinnostaisi koirilla testata, mutta tätä ehdottomasti! Meiltä testaajaksi valikoitui energinen ja touhukas Elvis 1 v. :)


Paketti kiinnosti, taisi jo ruoka tuoksua läpi ;) Näitä ruokia on kolmea makuvaihtoehtoa, Farm, Wild ja Ocean. Meille tuli randomisti vaihtoehto Ocean. Nämä pakkaukset on ainakin helppo tunnistaa noista isoista numeroista, ne kertovat protskun ja rasvan määristä. Huomio muuten tuosta Ocean-ruoasta, se oikeasti haisee kalalle. Tuoksu ei ihan ollut mun makuun, mutta eihän mun niitä tarvitsekaan syödä ;)

"Golden Eagle Holistic Tuoreliha Formulat on uutuusruokasarja, josta löytyy kolme eri makuvaihtoa: Farm, Wild ja Ocean. Kaikki sarjan tuotteet ovat viljattomia ja niiden pääraaka-aineena on korkealaatuinen tuoreliha. Sarja on hypo-allerginen ja soveltuu näin ollen myös allergisille koirille. Sarjan ruokien korkea proteiinipitoisuus auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja tuotteet sisältävät myös keholle välttämättömiä ravintoaineita, lihaperäisiä aminohappoja ja välttämättömiä hivenaineita."

Tästä linkistä voit lukea lisää nimenomaan tästä meille testiin tulleesta ruoasta:) 


Pääseekö sitä maistamaan vai ei?? ;) 
Elvis on aina malttamaton kun kyse on ruoasta, kaikki on mennyt tähän asti alas sekunnissa. Katsotaan miten käy tämän ruoan kanssa. 


Oikealla Ocean, vasemmalla Holistic Chicken
Yksi huomio tähän väliin: Tämän ruoan nappulat ovat aika pieniä, pienempiä esim. kuin meillä normisti syöty Shetlandin kanasapuska. Itse asiassa nappulat ovat samankokoisia kuin penturuoan nappulat, niistäkin on nyt kokemusta kun tiineenä oleva Tinka syö jo pentusapuskaa :) Asiasta sadanteen.. meillä on menossa vuorokausi 44, reippaasti juhannuksen yli vielä odotellaan ennenkuin pennut syntyvät.

Ja niinkuin muidenkin ruokien kanssa, meni ihan kaksi sekuntia niin kuppi oli tyhjä. Hyvä että ehdin edes kameran kanssa mukaan ;) Olemme jo aiemmin kokeneet että Shetlandin Holistic Heath -ruoat ovat meillä toimivia ja erittäin hyvin myös nirsommalle osastolle maistuvia. Lyhyen maistatuskerran perusteella en toki voi sanoa tästä uutuusruoasta sen enempää, kuin että varmasti hyvä ruoka koska se kuuluu samaan laatusarjaan ;) Ja meillä jatketaan GoldenEagle Holistic Health -ruoan syömistä. 

Täältä löydät hinnat, linkit ostopaikkoihin ja muutenkin fiksun infokoosteen uutuusruoista: http://www.hopottajat.fi/goldeneagle/. Kamppis oli siis Hopottajien toteuttama, niinkuin tuosta linkistäkin voi päätellä. 

Näitä uutuustuotteita myydään 2 kg ja 10 kg pakkauksissa, ei siis välttämättä jättikoirille niin järkevä koska tuleepi aika arvokkaaksi. Paitsi voihan näitä käyttää vaikka hyvälaatuisina namipaloina palkkauksessa ;) Makukin kun on selkeästi kohdallaan!

Uutuussapuskojen omalle sivulle pääset tästä: www.goldeneaglepetfoods.fi/freshmeat. Kannattaa tutustua!

Elvis kiittää ja kumartaa testimahdollisuudesta ja painuu masu täynnä herkkuruokaa iltaunille :)

Minttu No comments: