Saturday, June 20, 2015

Paksukainen

Heips!

Meillä on viimeiset pari kuukautta menneet Tinkan masun kasvua katsellessa :) Ja nyt se on kyllä jo iso! Noin viikko vielä ennenkuin pennut syntyvät, Tinka tosin alkaa näyttää jo siltä että olisi valmis luopumaan jättimasusta.. Se on kyllä ollut pirteä, aina silloin kun ei nuku päikkäreitä ja ruokakin on maistunut. Mutta ei se enää niin jaksa Elviksen kanssa riehua. Onneksi Romeo paikkaa tilannetta ja jaksaa painia pikkuherran kanssa. Näin Elviskin on jättänyt Tinkan rauhaan ja antaa sen olla keskenään aina kun se haluaa.




Oikein ei meinaa löytyä edes hyvää asentoa miten päin olisi. Saa nähdä montako sieltä tulee, ultrassa näkyi ainakin neljä, mutta Tinka on kyllä isompi kuin viimeksi ja silloin tuli kahdeksan. Jännät hetket edessä :)

Meidän pojat jatkaa rauhaisaa yhteiseloa. En olisi ikinä uskonut että Elviksellä ja Romeolla synkkaa noin hyvin! Herrat eivät ole kertaakaan ottaneet yhteen! Ja Elvis on kuitenkin jo yli yksivuotias. Olin henkisesti varautunut haastaviin tilanteisiin ja siihenkin mahdollisuuteen, että herrat eivät vain kovin helpolla tule toimeen. Mutta nämä kaksi ovat kyllä varsinainen tapaus :)


Pojat nukkuvat usein keskenään, kuin hakien turvaa ja läheisyyttä toisistaan :) On ne niin ihania!

Tinksu kaivautuu omaan "mökkiinsä" eli (Emman hajottamaan) kevythäkkiin nukkumaan. Siellä se kokee olevansa turvassa. Ja varmaan miettii että pennutkin syntyisivät siellä pimeässä. Sinänsä se on ollut hyvä että Tinka on ottanut häkin "omaksi paikakseen", viime kerralla saimme keskellä yötä käydä auttamassa Tinkan pois milloin mistäkin pinteestä, sohvan takaa, kaapin nurkasta.. Ja yleensä se ei siis itse päässyt mahansa kanssa pois vaan itki siellä että tulkaa pelastamaan, tämä ei ollutkaan hyvä suunnitelma..

Pentulaatikko laitetaan huomenna paikoilleen ja Tinka saa alkaa tehdä siitä kotia pennuille :) Elviksellä ja Romeolla ei siinä vaiheessa ole enää asiaa koirien huoneeseen, mutta glennithän tottuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lelulaatikkokin jo siirrettiin olohuoneeseen. Tosin kaikki lelut jotenkin yleensäkin matkaavat olohuoneeseen, joten se ehkäpä voi jäädä olkkariin pidemmäksikin aikaa...

Seuraavat kuulumiset sitten ovatkin varmasti jo pentu-uutisia!

Minttu

No comments: