Tuesday, August 6, 2013

Kesäloma!

Voi jestas! Me ollaan oltu reissussa yli viikko ja ehditty tehdä kaikkea kivaa. Ollaan oltu taas maalla :) Tai no taas on ihan väärä sana, me voitais olla siellä aina! Meidän lomasta voisi kirjoittaa vaikka kymmenen kirjoitusta, mutta tarjoillaan tässä teille pieniä välähdyksiä ;)

Meillä on ollut vieraita, me ollaan uitu ja juostu, nukuttu, syöty herkkuja, riehuttu, maalattu ja muuten vaan rempattu, vahdittu tonttia ja oltu rapsutettavina..

Vapaus!

Sir Romeo
Kimppapainia...

Lady Tinka 

Tinka ei ollut koskaan vielä kokeillut agilityä. Äippä rakensi meille pienen radan ja Tinksukin pääsi kokeilemaan. Ja jo parin kerran jälkeen alkoi sujua! Agility taitaisi olla Tinksulle sopiva laji ;) Energiaa näyttää riittävän jopa välipomppuihin, hassu tyttö!


Tontin tarkkailua...
 Ja tietty mäkin pääsin kokeilemaan. Tosin oli niin kuuma jo valmiiksi, että meinasi puhti loppua monen uusinnan jälkeen. Mutta kyllähän mä nyt pari estettä aina hyppään ;)


Tämän jälkeen uinti tuntui aivan ihanalta ;) Tai niin se kyllä tuntui ihan joka kerta...

Uimassa - aina kun mahdollista!

Jes, tää viilentää :)
Herkkuhetki!

Ja pitihän meidän vielä vähän kiusotella Tinksun kustannuksella ;) Se kun ei oikein tykkää mistään vehkeistä, niin katsottiin mitä se tykkää radio-ohjattavasta autosta. Ja eliminoidahan se olisi pitänyt - ainakin Tinksun mielestä... video ei nyt suostunut latautumaan tänne, mutta hauskaa se oli :)

Ihanaa kesän jatkoa kaikille,
Romeo & Tinksu

No comments: