Wednesday, August 7, 2013

Erinomainen Tinka ROP Iisalmi KV:ssa 4.8.

Huh! Olipas hellepäivä Iisalmessa :) Mutta mukavaa, niinkuin porukalla aina! Tinkan lisäksi Marfidaleista paikalla olivat Bruno ja Taimi. Heitä on aina ihana nähdä, se kun ei ole ihan jokapäiväinen ilo ;) 
Tinka kävi ottamassa vauhtia näyttelyyn Kuopiosta, johon saavuimme jo edellisenä päivänä suoraan Keuruulta. Päivä hengattiin Taimin ja Taimin äipän kanssa ja he hyppäsivätkin meidän kyytiin sitten seuraavana aamuna.
Onneksi saatiin teltalle hyvä paikka ja naapuriinkin vielä mukavat Ardal & Ros ;)

Meidän telttaleiri 

Taimi kulutti ylimääräisiä energioita painimalla Ardalin kanssa
Tuomarina Iisalmessa oli Anne Sume Virosta. Ekana meistä kehässä oli Bruno, urosten junnuluokassa Ardalin kanssa. Bruno käyttäyihin kehässä ihan proona, jaksoi kuumuudesta huolimatta seistä hyvin ja kävellä reippaasti!

Ardal ja Bruno

Minä vauhdissa Brunon kanssa
Huh kun paistaa,  mutta vielä jaksaa.. kuvassa Bruno
(Marfidal Mussun Liru).
Ylpeästi yhdessä
Junnuluokan voitti Ardal, mutta mun mielestä Bruno oli silti ihan voittaja ;) On se niin hieno erittäin hyvä poika. Niinkuin isänsäkin ;)

Taimi (Marfidal Rimpun Rompula)
Seuraavana meistä kehässä olikin Taimi nuorten luokassa. Taimihan on samanikäinen kuin Bruno, mutta oli jo jostain hassusta syystä ilmoitettu nuorten luokkaan ;)

Taimi pöydällä
No ei se mitään, nuorten luokka tai junnu, Taimi oli aivan erinomainen :) Seuraavana kehässä olikin jo Tinka narttujen valioluokassa. Tai olihan niitä muitakin ennen meitä, kehässä oli yhteensä 11 koiraa.

Valionartut Tinka ja Ros
Vauhdissa Tinksun kanssa - sen verran vauhtia riitti, että Tinksu
oli valionarttujen ykkönen ja samalla paras narttu.
ROP-kehässä Armaksen kanssa
ROP-kehässä Tinka oli Armaksen kanssa ja voitto tuli! Kannatti hikoilla ;)

Voittohali!
Tässä vielä Tinkan (Marfidal Cream Tea) arvostelu: 
Erinomainen tyyppi, voimakkaan narttumainen. Voimakas narttumainen pää. Erinomainen ilme. Erittäin hyvä pigmentti, purenta ok. Hyvä kaula ja ylälinja ja hännän kiinnitys. Tasapainoisesti kulmautunut. Voimakas, syvä rintakehä. Hyvä turkki. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Hyvä temperamentti.
VAL ERI1, SA, PN1, ROP, CACIB
Kiitokset kaikille loistopäivästä :) Iisalmesta me ajeltiinkin sitten takaisin Keuruulle jatkamaan lomaa.. ja lepäilemään ;)
Minttu

No comments: