Monday, August 26, 2013

Näyttelytunnelmia Heinolasta ja Tervakoskelta

Jaahas, minusta on sitten tainnut tulla Marfidal-perheen virallinen handleri ;) No ei se mitään, kivaahan meillä on ollut! Tässä vähän fiiliksiä Heinolasta ja Tervakoskelta. Kummassakaan näyttelyssä minulla ei ollut omia koiruuksia mukana, mutta hommaahan silti oli kädet täynnä ;)

Heinolassa olivat Mosku ja Telma, tuomarina Matti Luoso.

Mosku (Marfidal Kirwyn O`Reilly)
Mosku meinasi kiilata mut kurvissa ;)
 Ja tuon kiilaamisen lisäksi se mm. rakastui mun näyttelytuolin säilytyspussiin (Telman lisäksi) ja nosti tuolissa istuvan Oonan ilmaan.. Energiaa tältä isolta ja lutuiselta herralta ei siis ainakaan puutu ;) Ihana Mosku oli tällä kertaa erittäin hyvä koiruus. Tyylipisteitä muista suorituksista tulee täydet kymmenen.

Telma (Marfidal Vaukin Kiva)
Telma debytoi Heinolassa ekassa näyttelyssään. Ja näin handlerina sanoisin että loistosuoritus tytöltä, kaikki sujui ihan kuin vanhalta tekijältä. Tämä erittäin hyvä kehäkettu ihanan punaisen turkkinsa kanssa nähdään vielä kehissä, ihan varmasti! Ai niin, Telmahan on siis Romeon tyttö, isänsä kehärauhallisuuden se on ainakin perinyt;)


Siinä teille! Terkuin Mosku ;) Herra taisi luulla että näyttelyt on tältä kesältä ohi, mutta eivätpäs olleetkaan.

Viime sunnuntaina vietettiin helteistä loppukesän päivää Tervakoskella. Tuomarina oli Tinna Grubbe Tanskasta ja meidän porukasta mukana olivat, kukas muukaan kuin Mosku, Tinksun veikka Elmeri ja melkein ekaa kertaa kehässä ollut Mona.

Telttaleiri Tervakosken pallokentän laidalla
(Miten toi teltta on muuten noin vinossa??) 

Mosku avoimessa luokassa


Mosku pääsi jälleen aloittamaan meistä. Tällä kertaa erinomaisella suorituksella ja avoimen luokan kakkospaikalla. Viime kerralla tuli vähän sanomista ylimääräisistä kiloista, mutta nekin olivat ilmeisesti hävinneet viimeistään trimmipöydälle.. tai sinne kuuluisaan jemma-nimiseen paikkaan ;) Petrausta siis edelliseen kertaan, hyvä niin!

Elmeri (Marfidal Notmycupoftea)
Seuraavaksi kisasi kehässä Elmeri valioluokassa. Elmeriltä jälleen loistosuoritus! VAL ERI2, SA, PU2, VARA-CACIB, joka tulee muuttumaan Elmerin ekaksi CACIBiksi. Loistoarvostelut hienolle pojalle :) Good for you!

Elmeri on aina halutessaan ansainnut
halin, tällä kertaa tarve tuli kesken
kehän :)
Mona (Marfidal Manon Mercredi)
Meistä viimeisenä kisasi suloinen Mona narttujen avoimessa luokassa. Mona oli erittäin hyvä tyttö ja luokkavoittaja. Kuvasta päätellen onnistuin jopa seisottamaan Monaa niin, että häntäkin on aseteltu. Se kun oli vähän herkkä kohta tälle neidille ja jostain syystä tarkoitti sitä että nyt pitää istua ;) Sainpas juksattua sitä, heh! Mona jatkaa näyttelyrundia parin viikon päästä Vantaalla.

Säät ovat suosineet tänä kesänä näyttelyissä, paitsi siellä Oulussa, jonne meinattiin jäätyä niin pahasti että voittoskumpatkin jäi kylmälaukkuun odottamaan parempaa hetkeä.. Porukassa on ollut aina hauskaa, niin etelässä kuin pohjoisessakin.

Ja te jotka vielä harkitsette näyttelyihin osallistumasta, tulkaa ehdottomasti mukaan :)

Minttu1 comment:

Leena-Mamma said...

Teltta on luonnollisesti vinossa siksi, että olin lomalla, Italian auringon alla Pisan varjossa. En missään Tervakoskella!!! Terveisin, Mamma ITE