Tuesday, January 1, 2013

Uuden vuoden kujeita, osa 2

Nyt on kyllä ollut niiiiiin kivaa, että on pakko kirjoitella oikein kaksiosainen setti ;) Vuoden vaihde Keuruulla siis jatkuu!


Ihan joka päivä ei ollut kyllä yhtä hauskaa.. tai oli, mutta lumi tarttui ikävästi turkkiin kun ei ollu enää niin paljon pakkasta. Jos jakaa meidän reissun kolmeen osaan, niin yksi osa oltiin ulkona, toinen kylppärissä kuivumassa ja kolmas nukuttiin ;) Mutta niinhän se loma menee, rennosti! Ja tokihan me syötiinkin aina välillä, hirmu nälkä tuli riehuessa. Onneksi vähän herkkuja riitti meillekin, ettei äippä ja iskä syöny vaan kaikkea.

Nyt ei oo enää kivaa! Auta mua!

Romeo

Välillä käytiin oikein "töissäkin". Äippä ja iskä pelasti hangesta vanhoja heinäseipäitä, toki mun piti tehdä oma osani ja olla aitan ovella vahdissa. Niin, siis valvoa että työ sujuu moitteettomasti. On se raskasta olla työnjohtaja ;)

Tinksu
 Tinksun työt seurasivat lähinnä samaa linjaa kuin vapaa-aikakin ;) Täysillä eteenpäin ja pää lumihankeen. Joskus kyllä mietin että onkohan toi mun pikkusisko ihan täysjärkinen, mutta kait se on. Sallitaan naisille joitain kummallisuuksia!

No niin, onko ne puut nyt kunnolla siellä?  Kukaan ei kyllä varmaan
huomaa jos pöllin tuolta yhden ihan omaan käyttöön...


Ja kattokaas taas, mä yritän poseerata ja toi Tinksu ei pysy ees pystyssä kun pää pitää tunkea hankeen! Mutta sellainen se on, rakastettava hupsu Tinksu.

Meillä oli siis aivan mieletön viikko Keuruulla, ja voitte uskoa että ollaan nyt ihan puhki. Rakettejakin joku ampui, minä isona miehenä en niistä välittänyt, mutta Tinksu joutui sanomaan pari vuhvuhia niille. Mutta ei sitäkään kait oikeesti pelottanu, kun se suostui ulkoilemaankin vaikka raketteja jossain kauempana ammuttiinkin.

Nyt kun ollaan kotona, niin taidetaan taas nukkua koko seuraava viikko. Mutta ei se mitään, meillä on ihania muistoja ja nähdään meidän lumileikeistä varmaan uniakin.


Toivottavasti koko ensi vuodesta, siis jo oikeastaan tästä vuodesta tulee yllätyksellinen ja hauska ja herkkujen täyttämä :)

Romeo & Tinka

No comments: