Tuesday, January 1, 2013

Uuden Vuoden kujeita, osa 1

Voitteko uskoa! Me lähdettiin melkein viikoksi Keuruulle. Se on kyllä semmonen reissu jota odotetaan aina innolla. Ja nyt kävi paljon parempi säkä kuin viime uutena vuotena, silloin ei meinaa juurikaan ollut lunta. Nyt sitä oli, ihan vaikka muille jakaa! Tai oikeestaan, sitä oli riittävästi just meille ;)


Hippaaa!

Kilpajuoksua ei voinut kyllä harrastaa muualla kuin just meitä varten kaivetuilla poluilla. Muuten juokseminen ois saattanu olla hieman hankalampaa, tai ainakin hitaampaa. Tai kyllä me nähtiin kun ihmisetkin niitä polkuja käytti, vähän vaan ärsytti jos ne oli meidän juoksukisojen tiellä ja me jouduttiin juoksemaan niitä päin. Hölmöt kun ei ajoissa väistäny!

Romeo nautti lumikylvyistä
 Mua ei haitannut pätkääkään vaikka välillä vähän upposinkin hankeen. Ei tullut ainakaan hiki riehuessa ;)

Tinksu
 Tinksu on niin lellikki, että se huuteli aina välillä apua kun ei meinannu päästä eteenpäin. No mä sitten tietty herrasmiehenä kävin tekemässä sille polun, josta neiti hienohelma saattoi rauhassa kävellä, heh! Tai no ei se mikään hienohelma oo, välillä se vaan leikkii vähän avutonta...

Minä, herra Romeo :)

Lady Tinka

Meidän lumileikeistä on myös video, äipän mielestä se on tosi huvittava. Mutta kurkatkaa itse ja päättäkää sitten. Video löytyy pari postausta alempaa tai tästä :)


Rankan ulkoilupäivän jälkeen sisällä oli onneksi lämmin rötkötellä ja tehdä vaikka tälläinen glennijono. Oikeesti me ootetaan tässä ruokaa, masut kurniin rankkojen lumitreenien jälkeen. Jos vaikka kuppiin eksyisi kalkkunaa tai makkaraa tai juustoa tai tai tai tai vaikka nakitkin käy ;)

Romeo & Tinka


No comments: