Monday, November 12, 2012

Viilipytty, kehäkettu ja höslät

Tällä kertaa Marfidaleja nähtiin Jyväskylän KV-näyttelyssä. Ja mikä hauskinta, paikalla oli iskä Romeo ja pennut Taimi ja Bruno, ja tietty myös kaikki kaikki ihanat ihmiset:)

Tässä me sitten ollaan, vasemmalta Bruno, Taimi ja Romeo :)
Perhepotretti! Taimi sai tulla herrojen väliin, ettei synny mitään kähinää. Brunokin taitaa olla jo sen verran iso poika, että Romeon ego oli tulla vastaan. Uroksiahan ei montaa samaan kuvaan mahdu, ainakaan Romeon kanssa, heh! Romeo on tässä porukassa kuitenkin näköjään se viilipytty, "pennut" vähän höslää vieressä...

Ja sitten kehään, tuomarina oli Jeff Luscott Iso-Britanniasta.


Ihana Bruno esiintyi taas edukseen ja sai loistoarvostelut. Very promising youngster! Ja sillä irtosi KP ja ROP-pokaali :)


Suloinen Taimi "The well made young lady" ei jäänyt veikkaa yhtään huonommaksi ja sai myös KP:n. Eli molemmat olivat selkeitä voittajia :)


Romeo-iskä "The strong powerfull well balanced boy" näytti mallia avoimessa kehässä lapsukaisilleen. Harmillisesti toiseen etutassuun oli juuri sattunut jotain mystistä, ja herra vähän arasteli käyttää sitä. Eli kävelystä sakotettiin. Tuomari sanoikin että Excellent, mutta kävelyn takia tuli tällä kertaa arvosteluksi erittäin hyvä. 

Mutta onneksi tätä ei oteta liian vakavasti, Romeo sai silti palkkioksi ison läjän herkkuja, pusuja ja haleja. Se teki niin parhaansa, niinkuin aina:)

Good team! 
Niin, ja eipäs unohdeta kehäkettu Untoa! Taimin veikka Unto "Excellent quality" oli myös kehässä, valioluokassa ja olikin erinomaisten arvostelujen kera paras uros 3. Hyvä Unto! :)

Unto
Tässä vielä parit herkkupalat Jyväskylän retkeltä:)

Romeo ja tytär Taimi. Taimi on vähän hämillään kun väkisin yritettiin
saada kaverukset samaan kuvaan. Romeo odottaa selkeästi jo herkkupalaa,
joita olikin mammalla taskut pullollaan :) Onneksi Taimi ei tajunnut sitä, heh!

Ja sitten vielä pakollinen isä-poika kuva. Kyllä ne ovat kuin kaksi marjaa :)

Unto-poika rötköttää ennen kehää, tää homma on niin nähty ;)

Kiitos kaikille seurasta ja toivottavasti nähdään taas pian! Näyttelyretket ovat niin mukavia kimpassa :)

Minttu & Romeo

No comments: