Saturday, September 18, 2010

Viemäreitä ja apiloita

Hei kaikki!
Täällä minä, jo iso, mutta edelleen super-Tinka:) Mä oon nyt kolme ja puoli kuukautta vanha ja oon ehtiny tsekkailee maailmaa jo mielettömästi. Toki mun veikkakin on kertonu mulle paljon salaisuuksia, ne lasketaan kanssa. Eli oon siis jo tooosi viisas.



Mä tiedän jo mistä mä tykkään, tai oikeestaan ei taida olla ees sellasta asiaa, josta en tykkäis. Tai no joo, en tykkää kun mun äippä ja iskä välillä huutaa mulle. Enkä siitä, että mut välillä laitetaan rauhottumaan makkariin ja äippä puuhailee sit Romeon kanssa kaikkea ihan varmasti tosi kivaa (mur!). Mut siis niitä juttuja, joista mä tykkään:) Juusto, nakki, Romeo, viemärit, apilat, juusto, kärpäset, koska niitä voi saalistaa ja mitäs vielä.. Ai niin, leikkiminen, lätäköt, ojat, luut,  lelut, juusto, lenkit, metsä, oksat ja risut, juusto, muut koirat, kaikki ihmiset, juusto... Näitähän on ihan mielettömästi! Taidan olla siis aika peruspositiivinen tyyppi, heh!

Ja sit mä innostun tosi helposti kaikesta, ihan sama mitä se on kunhan mun kanssa touhutaan! Äippä on pelannu mun kanssa sellasta koirien kasinoa. En tiiä pitikö se mua ihan tyhmänä ja et mulla jotenkin kestäis opetella sitä peliä, mutta ei. Yllätin äipän vaan availemalla kaikki laatikot ja napsimalla herkut itselleni. Äippä kyllä sano et siinä on vielä joku vaikeempikin taso, jota se ei oo vielä mun kanssa pelannu. Kunhan ei uskalla kokeilla, ettei siitä tuntuis että on hommannu sen pelin ihan turhaan, näin mä luulen.

Arvatkaas mitä? Äippä kertoi että me mennään tapaamaan mun siskoa, Sannia, joka asuu aika lähellä. Vähänkö kivaa päästä leikkimään ja riehumaan sen kanssa!!!! Kerron sit teillekin mitä kaikkea me puuhattiin.

Nyt alkaa uni painaa, juoksin ainakin tunnin iltalenkillä metsässä, joten pikku tauko tekee mullekin terää. Mielettömiä leikkiunia kaikille!

Tinka

No comments: