Monday, July 28, 2008

Lisää kesälomalta

Arkeen pikkuhiljaa palaillessa kesän matkailua voi vielä muistella. Helmillä oli, kuten jo aiemmin mainitsin, kissanpäivät melkein koko reissun ajan. Parhaat lelutkin oli saatu mukaan, tuo sininen oli kahden pallon ohella kesän suuri suosikki. Sen kanssa kelpasi tuhista ja ryllätä, varsinkin kun joku oli laittanut siihen sisälle jotain suurta herkkua (grillimakkara oli ehdoton suosikki). Mutta ei koko reissu mennyt Helmillä herkutteluun, se juoksi kuin aropupu paikasta toiseen.


Helmi juoksi pallon perässä, pallon edessä, pallon vieressä, pallo suussa, ilman palloa, talon ympäri, mökin kesäkeittiöön missä oli joskus saanut maistaa lettua. Helmi juoksi rannalle ja rannalta, ihmisen luota toisen ihmisen luo ja takaisin, syömään kalanperkeitä ja se juoksi etsimään niitä kalanperkeitä, se juoksi nurmella ja heinikossa, kalliolla, Helmi juoksi juoksemisen ilosta. Kaikki neljä jalkaa oli koiralla ilmassa koko ajan.

Kauhean rylläyksen jälkeen Helmi kyllä osasi ottaa iisistikin, kuten viimeinen kuva todistaa. Tällaisia kuvia olisi voinut ottaa vaikka miljoonia, juoksumestari välillä näytti täysin selkärangattomalta:) Tällaisia hetkiä pitäisi olla kaikilla ainakin muutama loman aikana.

-Ellen& Helmi-

No comments: