Sunday, August 9, 2015

Otoksia ja hassutuksia

Heips!
Pennut ovat kasvaneet vauhdilla ja ovat jo kuusi viikkoa vanhoja :) Ero on huima kolmen viikon takaisiin kuviin. Näinä viikkoina on opittu paljon uusia asioita, meille normaaleja touhuja mutta näille tulokkaille toki kaikki on uutta ja ihmeellistä :)

Kuvia on tullut otettua useita satoja, tässä joitain hauskoja otoksia.

Toiset olisi mieluummin kameran takana, heh!

Huoltopäivänä on leikattu kynnet, käyty kylvyssä, kuivattu ja harjattu. Kaikki sujuu jo mallikkaasti. Kylpypäiviä tosin on välillä useampiakin, nämä viikarit kun välillä saavat kaikenlaista moskaa turkkiinsa... (= OHO, tuli kierittyä vahingossa kakassa!)


Pikkuveijarit ovat saaneet olla päivät pihalla kun on ollut niin hyvä ilma. Hyödynsimme leikkimökkiä ja siitä tuli loistava varjopaikka pennuille loikoilla, kun pihalla ei jaksa riekkua. Pennut ovatkin olleet innoissaan pihalla olosta, niin kuin minäkin, vähän vähemmän siivoamista sisällä ;)

Ardal-isältä peritty jättikieli ;)
Putkessa on jännä leikkiä!
Pakolliset välipainit

Pihalla on kaiken touhuumisen lisäksi kuulunut jänniä ääniä, esim. yksi puu on kaadettu moottorisahalla ja nurmikko on leikattu. Eipä se näitä kavereita haitannut, totesivat että jaa, ei koske meitä nuo äänet ;)

Huhuu! 
Lepohetki
Mitään en oo tehny ;)
Romeon pallo on vielä vähän liian iso..
Välillä on ehditty olla sisälläkin. On imuroitu, mopattu ja leikitty ;) Nyt kuusiviikkoisina nämä kaverit kyllä ehtivät jo joka paikkaan!

Elvis on ollut hyvä lastenhoitaja. Tosin kuusi kerrallaan saa nuoren herran pään sekaisin, nekun juoksee jo täysiä perässä ;) Kolme kerrallaan on Elviksen maksimi, Romeota ei juurikaan pennut kiinnosta, se on ihan tyytyväinen pihalla että ne ovat aidan takana ja sisällä se pääsee niitä karkuun sohvalle. Ei se niille vihainen ole, se ei vaan halua olla niiden kanssa juurikaan tekemisissä. Kiinnostavinta pennuissa on niiden lelut, etenkin sellaiset vinkuvat. Niiden perään on joutunut jopa tirauttamaan pikku itkut aika ajoin.. Romeo kyllä pitäisikin leluista varmasti huolta, mutta Elvis ja Tinka tekisivät niistä selvää hyvin nopeasti ;)

Rapsuttajia melkein vauvasta vaariin on riittänyt joka päivälle. Iltaisin onneksi on nukuttanut hyvin ja minäkin olen saanut nukkua yöt suht rauhassa. Tosin joinain aamuina veijareiden mielestä kello viisi on ollut hyvä aika herätä.. Minä en ole kyllä ollut ihan samaa mieltä ;)

Tinka ei juurikaan imetä enää pentuja, maitobaarissa on tainnut alkaa inventaariotauko ja palvelu on hyvin rajallista. Leikkiä Tinka kyllä pentujen kanssa haluaa, se heittäytyy selälleen ja antaa pentujen kiipeillä päällään. Mutta maitobaarista viis, kupista syödään jo myös oikein mallikkaasti.

Tässä vielä yksi video, neiti punainen eli Lempi näyttää mallia kuinka hienosti jo tullaan luokse :)



Meillä siis kaikki on loistavasti! Vielä hetken saan onneksi nauttia näiden kuuden valloittavasta seurasta :)

Minttu

No comments: