Saturday, August 29, 2015

Hei hei pennut, olette rakkaita!

Se meni nopeasti, kesä pentujen kanssa. Oli ihan mieletöntä katsoa nopeaa kehitystä aivan avuttomista pennuista hauskoiksi, oppivaisiksi ja persoonallisiksi tyypeiksi :) Jokainen on omanlaisensa, toiset vilkkaampia kuin toiset, toiset kuuntelevampia kuin muut. Ihania persoonia kaikki ja onnekseni kaikki pääsivät loistaviin koteihin.

Tinka oli loistava äiti loppuun saakka. Vaikka maitobaari ei loppuaikoina enää ollutkaan auki, niin se tykkäsi silti leikkiä pentujen kanssa ja selvästi nautti niiden seurasta. Kunhan ne eivät menneet nisille, silloin tuli jyrkkä käsky häipyä tekemään jotain muuta ;)

Elvis rakasti pentuja ihan ylikaiken ja antoi niiden kiipeillä päällä ja paini niiden kanssa. Etenkin Sisusta, joka lähti viimeisenä lähes yhdeksän viikon ikäisenä, tuli Elvikselle rakas kaveri. Yhdessä ne joivat rännistä vettä, juoksivat kilpaa ja kisailivat leluista. Vierekkäin tuli nukuttuakin. Romeo ei niin kovin perustanut pennuista, mutta loppuaikoina Sisukin alkoi olla jo ihan ok. Vanhempi herrasmies on hieman hidas syttymään, mutta ei voinut sitten kuitenkaan vastustaa hassuttelevaa pikkuherraa ;)

Tässä vielä koko ryhmärämä, eli Tinkan ja Ardalin pennut:

Meomodo Awesometacular Anea "Tuittu"

Meomodo Fantabulous Amy "Lempi"

Meomodo Swagalicious Ayame "Petunia"

Meomodo Awesomazing Argos "Martti"

Meomodo Fantasterrific Arien "Roco"

Meomodo Rocktacular Axel "Sisu"

Olen tehnyt parhaani antaakseni pennuille hyvät lähtökohdat kehittyä tasapainoisiksi, sopeutuviksi, luottavaisiksi ja iloisiksi glennipötkylöiksi. Kaikki ovat ainakin hyvin sopeutuneet uusiin koteihin ja uusiin ympyröihin. Siitä se elämä alkaa.

Nauttikaa elämästä ja toivottavasti nähdään usein :) Olette rakkaita!

Minttu




No comments: