Monday, May 27, 2013

Tehoiluviikonloppu

Maalla! Maalla! Maalla! Me päästiin pitkästä aikaa Keuruulle viikonlopuksi, sama mesta mutta aina niin ihana! Etenkin nyt kun on kesä. Ja me tehtiin ihan kaikkea mitä maalla voi vain tehdä!

Puutarhahommissa
 Me jeesattiin vähän meidän ihmisiä ja tehtiin puutarhahommia. Tollasten hienojen kivien välistä oli alkanu kasvaa jotain rikkaheinää, niin me siistittiin sitä. Ehkä vähän liikaakin kun multa, Romeolta, tuli sitten oksu vähän ajan päästä. Mutta mitäpä mä en tekis ihmisteni eteen ;)


Ja eihän me toki liian rankasti töitä tehty, ehdittiin hyvin pötkötelläkin välillä. Nurtsi oli vielä aika viileetä ja tuntu masussa kivalta. Tosin välillä haettiin vauhtia järvestäkin.. siellä ei ollukaan kukaan vielä käyny ja ranta oli aika mutainen. Mä tietty kävin siellä heittämässä pienen lenkin, moneen otteeseen ;) Oli muuten aika kiva katsella äipän ilmettä kun mä olin ihan kurainen ja haisin kuulemma todella pahalta.. suihkureissuhan siitä tuli ennenkuin pääsin sisään ja sänkyyn mua ei silti huolittu.. aika paha rangaistus! Tai toisaalta, mä pärjään hyvin lattiallakin, toisin kuin tuo hemmoteltu pikkulikka ;)

Rannan testausta
 Ekana iltana kannattikin ottaa vähän lunkimmin, seuraavana päivänä kun oli edessä puutöitä. Me toki autettiin, Tinka taisi luulla että eniten apua oli siitä, että se haukkui autoa, jolla roudattiin puita kärryssä. Peräkärry siis kuuluu myös Tinkan inhokkilistalle, siis sille samalle pitkälle listalle jolle kuuluu niin moni muukin asia pulkasta ruohonleikkuriin...

Vähänkö oon ihana ;)

Auringonlaskun ihailija
Tinka on niin neiti että se jopa fiilisteli auringonlaskuakin.. ois varmaan pitänyt tuoda sille vesikuppi niin se ois voinu olla niinkuin äippä viinilasinsa kanssa. Tytöt!!

No, ehkä tämä oli ihailemisen arvoinen.. mutta en myönnä mitään! ;)
Meillä on muuten aika makeet mestat ulkoiluun täällä! Tietä riittää ja peltoa jossa juoksennella, taidetaan me olla aika onnekkaita, näin kaupunkikoiruuksiksi ;)


Katsokaas vaikka itse! Mitäs sanotte? Ja parin viikon päästä mennään uudestaan, sitä jo odotellessa :)

Mäkin tein puuhommia!
Niin, tosiaan me autettiin vähän puuhommissakin, ahkeria glennejä kuin ollaan ;) Äippä ja iskä siirsi talvella tehtyjä klapeja latoon kuivumaan, jouduttiin mekin koskemaan pariin klapiin.. mutta ihan parasta oli kyllä kieriä sahanpurussa, sitä paljastui klapejen alta koko ajan vaan lisää! Parin viikon päästä me päästään myös puuhommiin, silloin me istutetaan metsää! Voitteko kuvitella? Pikkupikkupikku mäntyjä. Meille kerrottiin jo että istuttaminen ei tarkoita sitä, että me otetaan ne pois maasta sen jälkeen kun ne on vaivalla maahan saatu.. mitäkähön noi ihmiset oikein kuvittelee ;)


Uupumus!
Ja tulihan se uupumus vihdoin tolle mun adhd-siskollekin ;) Siihen meinaan vaaditaan aika paljon, että Tinka malttaa levätä, etenkin jos ois kaikkea kivaa puuhaa ympärillä. Katsotaas sitten montako päivää se jaksaa niitä puita istuttaa...

Kiinnostaako miten Tinka saatiin uuvutettua? Tällä keinoin me siis otettiin Tinksusta viimeisetkin energiat, suoraan niksi-pirkasta! Pidä koirista kiinni sillä aikaa kun toinen ihmisistä menee autoon. Kaasuta autolla vauhdilla, päästä koirat irti ja katso kuinka ne käyttää kaiken energiansa auton jahtaamiseen.



No okei... teki munkin mieli ottaa auto kiinni ja saatoin jopa käyttää ihan vähän liikaakin energiaa siihen. Äh! Menin lankaan!

Romeo (ja Tinka)


No comments: