Tuesday, August 2, 2011

1.8. Glennitreffit Leena-Mammalla

Me ei siis kestetä että kaikkea kivaa pitää tapahtua samaan aikaan! Isi vei meidät mökille - tietty sielläkin oli ihan älyttömän mukavaa, mutta sillä aikaa äippä oli Leena-Mamman luona kattomassa kaikkia muita koiria, siis ILMAN MEITÄ! Oli sillä kuulemma meitä aika ikävä, onneksi.

Glennitreffit järkättiin, koska norjalainen kasvattaja tuli hakemaan Mia-pentua kotiin ja halusi sitten samalla nähdä muitakin glennejä. Nyt sillä siis jäi ihan parhaat näkemättä kun me ei oltu siellä ;) Tosin huomion taisivat kaikilta aika pitkälti viedä Mia, Samu ja Manta -pennut, joiden touhuja ei kuulemma kyllästynyt ollenkaan katselemaan. Ne taiskin olla jotain tulevaisuuden urheilutähtiä kun agilityakin jo treenasivat ja sit niillä oli juoksukilpailut. Vastapainoksi ne kyllä sit piti myös ruoan etsintä/ahminta -kisan.

Äippä kun ei osaa kirjoittaa, niin tässä sitten kuvia siitä eilisestä.

Iines ja Elmeri, Tinkan sisaruksia

Glennejä ja niitten ihmisiä

Manta ja Samu 

Kuka on pienin ja mahtuu tuolin alle? :)

Älä sä mulle rupee!

Iines tutustuu Mian kanssa.
Moskukin ihmettelee mikä meininki täällä oikein on :)


Samu - Tinkan siskon Sannin uusi pikku-veikka

Mosku ja Mia, ehkä;)

Täältä mä tuun, musta kasvaa iso ja hulja lenni!

... tai sitten maailman suloisin tyttö!

Elmeri seuraa pikkusten touhuja. Voishan sitä vähän ehkä osallistua...

Ollaanko hippaa!

Oi kuinka iso lenni tuo on, tuleekohan mustakin tollanen?

Seuraavalla kerralla me kyllä halutaan ehdottomasti mukaan! Onneksi Leena-Mammakin oli sitä mieltä, että äippä oli ihan orpo kun sillä ei ollut meitä mukana. Eli se on meidän puolella:)

Tinka ja Romeo

1 comment:

Elmeri said...

Onneksi sun äippä otti noin hyviä kuvia meistä, kaikki näkee kuinka hienoja glennit on! Sä olit tietenkin siellä vaan uimassa koko ajan. Mutta oli meilläkin hieno ilta!