Saturday, December 25, 2010

Kyllä joulu on kiva!

Nyt se sitten tuli, joulu! Mäkin sain ihan ekat paketit:) Me ollaan oltu varmasti tosi kilttejä (vaikka kyllä epäilin sitä..) koska äippä ja iskä oli ostanu meille uusia leluja ja superherkkujakin saatiin.

Mitäköhän täältä oikein löytyy?? Jännittää!

Tää on siis mun paketti! Katsokaa kaikki, mun eka joululahja!!!
En taida malttaa ees avata tätä kokonaan...

Me saatiin omat lemmikkikoirat! Mopsi ja Dalmis!
 Ootteko ehkä vähän kateellisia? ;)

Tää oli kyllä ehkä meidän yhteinen suosikki, melkein piti
alkaa tappelemaan että kumpi saa leikkiä tällä...

Joo-o, äippä joutui heti seuraavana päivänä ompelemaan tuon meidän yhteisen suosikin kasaan, kun sieltä alkoi sisukset pursuta. Meidän rakkaus taitaa olla vähän rajua, ainakin välillä. Mutta kivaa oli, tuo joulujuttu. Ihan siksi kun saatiin lahjoja:) Muuten me sit pötköteltiin kotosalla kun äippä ja iskä kävi jossain kylässä.  Me ei voitu lähtee, koska siellä paikassa oli kaksi muutakin koiraa, jotka tuli kuulemma pidemmän matkan takaa ja niitä ei voinu jättää kotiin niinkuin meitä. Tai itse asiassa mä arvaan että se oli kyllä Romeon vika että jäätiin kotiin, se ois kuiteski alkanu tappelemaan niitten poikien kanssa. Mähän oisin vaan leikkiny niittenkin kanssa:)

Mutta pötköttely teki ihan hyvää, masu oli täynnä herkkuja ja toi lahjahomma oli niin jännä, että mua ainakin nukutti vaikka kuinka pitkään.

Tää on ihan pakko vielä kertoa! Äippä ja iskä sai vissiin jonkun ihmeellisen pelin joululahjaksi. Ne pistää meiät portin taakse ja sit ne hyppii ja pomppii olohuoneessa telkan edessä! Voitteko uskoa? Onneksi me nähdään ne tosta portin välistä... on se niin hullua että melkein tekis mieli mennä mukaan leikkiin;)

Toivottavasti teillä kaikilla on ollu ihana joulu!

Lipaisuja kaikille,
Tinka (ja ihan vähän Romeokin..)

No comments: