Monday, September 1, 2008

Siskopuolikin..

Hei taas..

Olen unohtanut kertoa, että bongasin tuolta Marfidalin sivulta siskopuoliakin eli ainakin Molly on sellainen ja muut sen pentueen tytöt.. Eli kun meillä on sama isi, niin silloinhan ollaan sukulaisia!!
Ihanaa kun suku senkun kasvaa, vaikka ihmiset joskus sanovatkin että ystävät sentään voi valita, sukulaisia ei! Mitähän mahtavat sillä tarkoittaa..??

Eläinlääkärireissu meni muuten tosi hienosti!!
Vähän se täti käänteli ja väänteli, kurkki suuhun ja puristeli kylkiä, mutta sain PALJON herkkuja eli ei kun takaisin sinne vaan!!

Siellä oli ihan tosi mielenkiintoisia hajujakin, joka paikassa!!
Aivan uskomaton paikka.. Sitten tavattiin odotushuoneessa muitakin koiria!! Ihanaa! Ne kyllä katseli mua vähän alta kulmien, että "mikä ihmeen sählääjä tuo oikein on"?? Eivät ole tainneet koskaan kunnon glennipentua tavata..! Outoa!

Tullessamme oli siinä myös sellainen kissaksi kutsuttu otus häkissä ja olisin halunnut tehdä senkin kanssa tuttavuutta, mutta sen ihminen se vasta oudosti käyttätyikin, peruutti vain karkuun.. Kummallista, enhän minä olisi halunnut kuin vähän haistella ja leikkiä..

Osaan muuten tosi hienosti tulla luokse kutsusta! Mammakin oikein kehui minua ja kyllähän se nyt ihan selvä juttu, että jos on pienikin mahdollisuus saada jonkin sortin herkkua, niin mikä ettei..
Housunlahkeet vaan kiinnostaa vielä ihan mahdottomasti, enkä ymmärrä ollenkaan miksei ne saisi, mutta ihan selvästi teen jotain väärin silloin, koska usein mamma tai pappa kutsuu minut tiukasti pois ja yrittää kiinnittää huomioni ihan muualle..

Tänään sain kehuja siitäkin, että kun mamma vei minut ulos 8 aikaan (olin jo aiemmin 6 maissa käynyt ulkona ja saanut ruokaa + käynyt uudestaan ulkona) pissasin 3 kertaa ja kakkasinkin oikein "oikeaan" paikkaan!! Pitäisiköhän niin tehdä aina..? Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan.

Palataan..

Häntää heilutellen, Sandy

No comments: