Tuesday, June 3, 2008

Kesälomalla


Helmi on ollut ahkerana viime aikoina.

Helmu kävi vähän aikaa sitten Leenalla pentutapaamisessa. Tapahtumarikas reissu, sesse ehti käväistä ensimmäisen kerran elämässään pulahtamassa. Kyseessä ei vaan ollut täysin suunniteltu siro kastautuminen vaan pikemminkin liiasta uteliaisuudesta johtuva mahaplätsy ja upposukellus pihalampeen. Sieltä tuli sitten pinnalle kerrassaan märkä ja aikalailla tuoksahtava koira. Nopean pyyhekuivauksen jälkeen sesse hoiti kyllä loput kuivattelut ihan omatoimisesti hirveällä rallilla pitkin pihaa, ympäriämpäri ja yli pienten pentujen.

Pentukurssillakin ollaan käyty ja se on nyt suoritettu. Suhtkoht kunnialla vielä. Kurssilla koulutettiin vähintään yhtä paljon omistajaa kuin Helmiäkin, omistajaa asenne- ja ratkaisutasolla. Helmin kanssa harjoiteltiin mm. istumista, ohittamista ja hihnassa kulkemista sekä luoksetuloa. Nyt kesällä on sitten aikaa harjoitella kaikkea opittua, molemmilla.

Suvivirsi on raikanut ja kesä on alkanut :) Nyt on sitten kaiken riekkumisen jälkeen aikaa ottaa myös rennosti, kuten kuvasta näkyy. Taju kankaalla pienellä.

-Ellen & Helmi-

No comments: