Wednesday, April 16, 2008

Söpöstelyä

Lisää huomioita elämästä koiran kanssa:

Helmin kanssa ei voi pitkään olla pahalla tuulella. Jaloissa tuhiseva lämmin koira vie stressin ja melkein työkiireetkin kokonaan pois mielestä. Pienen sessen uutena omistajana minulle on tullut monta hetkeä vastaan, jolloin sitä on tullut herkistyttyä tai hymy huulille (niistä päinvastaisista voi sitten kertoa joku toinen kerta). Konkareille tällaiset jutut saattavat olla jo täyttä arkipäivää, mutta minä huokailen ihastuksesta.

Kyllä se omistajan sydän väpättää, kun katselen miten Helmi viipottaa uuden kaverinsa kanssa. Toinen koira on iso, melkein kymmenen kertaa Helmin kokoinen, mutta yhdessä kirmaaminen on onnistunut todella nätisti. Helmi on napottanut toisen mahan alla, kun on ollut ihan pakko tutkia samaa käpyä. Söpöä kerrassaan.

Sesseä on pakko aina välillä ihmetellä kun se saa itsensä niin monelle mutkalle nukkuessaan. Miten voi selkäranka taipua niin ihmeellisiin asentoihin ja koko homma näyttää vielä niin täydellisen rennolta!

Samalla tavalla jaksaa ilahduttaa se riemu mikä on vastassa joka aamu kun herään. Sessen häntä heiluu niin, että luulisi jo irtoavan sellaisesta kyydistä. Ja suussa on tietenkin mahdollisimman paljon tavaraa.

Kokoajan tuntuu, että monta kuvan arvoista hetkeä on menetetty kun kameraa ei ole mukana. Mutta jospa nämä jäävät mieleen. Tärkeimmät ainakin :)

-Ellen-

No comments: