Friday, July 1, 2016

Lempi - Meomodo Fantabulous Amy

Lempi, Lempuska, Lempi Kepponen tai sitten ihan vaan Kepposka ;) Rakkaalla lapsella on monta nimeä.  Lempi on sijoituskoirani ja asustelee Keravalla ihanan pariskunnan iloa. Lempinimestä päätellen kepposia on riittänyt, hih!



Lempi täytti juuri 1 vuotta ja on ihana iso tyttö :) Viimeisimmissä pentunäyttelyissä Lempille povattiin loistavaa tulevaisuutta ja ainakin lähtö junioriluokassa oli mitä parhain. Järvenpäässä 28.5. oli 6 glenniä ja Lempi peittosi niin Mallan kuin valio-Emmankin.


Lempi oli siis ensimmäisessä näyttelyssään ROP ja sai sertin. Not bad ;) Kesän mittaan näyttelyitä on tulossa lisää.

Lempin kepposharrastuksiin kuuluvat mm. naapurin koiran lelujen pölliminen aina kun silmä välttää, hiirien metsästys, mölkkypalikoiden anastus omaan käyttöön ja maahan pudonneiden linnunpönttöjen syönti. Joo-o, linnunpönttö on saanut Lempin käsittelyssä kyytiä. Lempi nauttii mökkeilystä ja mustikoiden syömisestä.





Seuraavaksi Lempin kanssa lähdetään Kuopion kolmepäiväiseen näyttelyyn, seikkailu varmasti sekin :) Mutta Lempi on veljensä lailla loistavaa matkaseuraa, toivottavasti reissuun mukaan lähtevä russeli on samaa mieltä, hih!

Minttu

No comments: