Thursday, July 28, 2016

Halikoira Malla sai vieraita Saksasta

Malla Mc Jake´s Angel-Lina saapui Suomeen Saksasta vuosi sitten ihan mustana pikkuglenninä, niin suloisena tyttönä :) Nyt Malla on iso tyttö ja loistopersoona! Tosin Malla aina aika ajoin koettelee perheensä hermoja, mutta kukapa normaali glenni ei sitä tekisi, hih!

Malla - Mc Jake´s Angel-Lina
Mallan erityisvahvuuksiin kuuluvat heittäytyminen ja halailu. Heittäytymistä esiintyy jos on tylsää ja ei oikein huvita enää. Esimerkiksi näyttelykehissä ollaan nähty paritkin heittäytymiset, odottaessa omaa vuoroa, hih! Ja sitten tuo halailu, Malla tulee niin lähelle kuin ikinä pystyy ja suorastaan tunkee kuononsa ihan kasvoihin kiinni, se halaa ihmisiä täydestä sydämestään. Ei haittaa vaikka ihminen ei olisi ihan niin tuttukaan, halailla voi silti.
Pirkko, minä ja Malla
Malla haluaa osallistua myös muiden halailuun, aina kun halaillaan niin Malla on messissä. Niinkuin tässä! Minä menin halailemaan Pirkkoa, niin Mallahan kiipesi päälle ja otti oman paikkansa halailusessiosta, hih! Halailun ja heittäytymisen lisäksi erityisvahvuuksiin kuuluvat mm. kukkapurkkien räjäytys ympäri pihaa, saunominen ja puutyöt.
Malla 
Mallalla onkin ollut jännä kesä, kun kaiken muun kivan lisäksi hän sai vieraita ihan Saksasta asti! Mallan kasvattaja tuli käymään Suomeen pariksi viikoksi ja mukana olivat Mallan pappa Jake, Mallan äiti Keva ja Mallan sisko Aivy.

Papa Jake
Mallan pappa Jake on ihana iso herra, suorastaan halittava nallekarhu. Jakella olikin uusien ystävien lisäksi loistovierailu, kun hänestä tuli Suomen muotovalio glennien erikoisnäyttelyssä. Se oli loistosaavutus lähes 50 glennin näyttelyssä!

Jake - Billy-tow Vom au Deich - Suomen Muotovalio*
Mallan sisko Aivy oli yllättävän samanhenkinen kuin Malla - ihan samat eleet ja jekut ja kujeet. Heittäytymistä tosi ei nähty, mutta muuten tyttöset olivat kuin kaksi marjaa, paitsi toki toinen vehnä ja toinen brindle ;)

Aivy 
Mc Jake´s Aivy - Mallan sisko *
Mallan ja Aivyn äiti Keva on kuin vain hieman vanhempi ja viisaampi versio tyttösistä;) Tosin Mallassa on ehkäpä enemmän myös isäänsä Angelia, turkin värin lisäksi.

Keva, Mallan äiti - Fear Fiuntair Candy Keva *
Oli aivan ihanaa tutustua tähän sukulaiskolmikkoon omistajineen :) Tässä vielä ryhmäkuva, johon mukaan ovat päässeet myös Lempi ja Roco. Malla on tuossa keskellä, kuin perheen rakas musta lammas, hih!

Team Meomodo & Mc Jake´s
Ehkäpä me sitten seuraavaksi suuntaamme Saksaan ;) Sopivasti se ensi vuoden Maailman Voittaja -näyttelykin siirtyi Leipzigiin... laitetaan mietintään.

Ai niin vielä! Ja kaiken muun touhun keskellä Malla sai Viron juniorimuotovalion arvon, kiitos Leena kun olet reissannut Mallan kanssa :)

Minttu



*kuvat: Suomen glennit / Tiina Varrela

No comments: