Sunday, November 8, 2015

Malla RYP2!

Malla-tyttönen ei vielä täällä olekaan esittäytynyt :)

McJakes Angel-Lina eli Malla saapui 8-viikkoisena Berliinistä Suomeen. Kävin hakemassa Mallan ja reipas tyttö nukkui koko lentomatkan ajan. Malla oli tummaakin tummempi söpöläinen!



Malla asustaa sijoituskodissa ja on osoittautunut todelliseksi persoonallisuudeksi. Ihan niinkuin glennin pitääkin ;) Heti ensi hetkistä lähtien Malla kotiutui kuin olisi aina ollut täällä. Jekkuja ja jääräpäisyyttä myös löytyy, Mallalle kuulemma saa nauraa joka päivä kun aina se keksii jotain pöhköä. Hassu tyttö!

Viikko sitten kävimme treenaamassa mätsärissä näyttelyjuttuja. Tokihan kotonakin on jo treenattu, mutta on se eri asia olla ihmisten ja koirien ympäröimänä. Seurana oli mm. Roco, joka on yksi Tinkan viime kesän pennuista. Hauskan näköinen pari, toinen on niin musta ja toinen ihan vaalea - ying ja yang ;)


Malla on nyt siis täyttänyt juuri 5 kk. Eilen olimme ensimmäisessä pentunäyttelyssä Helsingissä. Malla otti tilanteen lunkisti, välillä otti vähän päähän kun ei saanut mennä ihan niiden kaikkien satojen muiden pentujen kanssa leikkimään ja kaikki herkut ei ollu tarkoitettu hänelle, hih!


En tiedä onko tämä ketutusta kun ei saanut tehdä mitä huvittaa vai välilepo ;) Pääasia että välillä lepääkin, kaikesta hälinästä huolimatta.

Malla on hieman haastava kuvattava, silmiä ei meinaa saada
näkyviin millään ja yleensä kuvassa näkyy vaan musta möykky ;)

Mutta sitten itse kehään. Silloin oltiinkin ihan hereillä! Malla oli ROP pentu ja sai loistavat arvostelut. Tuomarikin pääsi nauramaan kun Malla päätti että lattiassa ollut teippi oli mitä suurin este ja sen yli oli loikattava sellaisella hirmuisella glenniloikalla. Päivä oli pitkä ja jäätiin odottelemaan ryhmäkehää. Malla kaivoi vielä jostain ihmeesti energiaa ja suorastaa liiteli vieressäni isossa kehässä. Tunsin vaan suurta ylpeyttä pikkutytöstä, kun näin kuinka hienosti se jaksoi! Monesti ryhmäkehä on glenneille aika nopea kiitos-kättely ja se siitä -tapahtuma. Me seistä tönötimme asennossa ja tajusin että ympäriltä koirat alkoivat vähentyä. En edes tajunnut että meitä oli enää vain neljä jäljella, kun kuulin että "neloseksi tulee..". Hyvä etten pyörtynyt kun ymmärsin että me sijoitutaan ryhmässä!
Ja lopputuloksena oli ryhmän toinen. Ihan huikeeta! :)


Pokaali oli mahtava ja kyllä hymyilytti :) Ja Malla oli niin ansainnut kaikki loput HK:n siniset mitä taskuista löytyi. Se on Mallan suurta herkkua. Pitäisiköhän saksalaiselle laittaa vielä hapankaalia siihen makkaran kylkeen..?

Tänään sunnuntaina oli toinen näyttelypäivä. Malla jaksoi taas loistavasti, hyvät yöunet olivat tuoneet energiat takaisin. Malla esiintyi jälleen mallikkaasti ja sai loistoarvostelut.

"Mittasuhteiltaan sopiva, ikäisekseen hyvä pää. Hyvä purenta. Hyvät silmät ja oikea-asentoiset korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä etuosa. Sopiva runko. Vähän niukasti kulmautunut takaosa. Liikkeet ok. Hyvä turkki. " Tuomari Pirjo Hjelm.

Näillä arvosteluilla siis pikkupentujen paras ja kunniapalkinto :) Tällä kertaa glennien voitto meni hyvälle kilpakumppanille Ellille, joka oli pari kuukautta vanhempi kuin Malla.


Tässä vielä Mallan sunnuntai-poseeraus :)

Olipa aikamoinen viikonloppu ekoiksi pentunäyttelyiksi. Innolla odotan jo seuraavia näyttelyitä!

Minttu

No comments: