Sunday, July 12, 2015

Ensimmäiset kaksi viikkoa

Tinka on ollut loistava äiti ja maitobaarissa on ollut happy hour koko ajan :) Pikkuiset ovat siis saaneet syödäkseen ihan niin paljon kuin haluavat ja ovatkin olleet todella tyytyväisiä ja kasvaneet huimasti!

Pennut 1 viikkoisina
Ensimmäisen viikon pötköt nimensä mukaisesti pötköttelivät ja söivät ja kasvoivat. Hiljaista tuhinaa kuului mutta ei juuri muuta :) Mutta silti niitä oli niin ihana seurata, saatoin istua tunti tolkulla katsellen ja ihaillen näitä uusia glennin alkuja..





Näillä koiruuksilla on jo nimetkin! En vaan vielä tiedä kuka on kuka, mutta saanko esitellä, kuvassa pötköttelevät upeat:

tytöt:
Meomodo Fantabulous Amy 
Meomodo  Swagalicious Ayame
Meomodo  Awesometacular Aenea

pojat:
Meomodo Rocktacular Axel  
Meomodo Fantasterrific Adrian
Meomodo Awesomazing Argos



Tinka-äiti ottaa lunkisti ja nauttii pentujen seurasta.

Toisen viikon lopulla alkoi sitten tapahtua. 10.7. eli hieman vajaa kaksiviikkoisina minua tervehtivät aamulla kuudet auenneet silmät! Siitä se maailman ihmettely alkaa:)

Tuolla kielellä kyllä saa annettua aikamoisia glennisuukkoja ;)

Samoihin aikoihin pötköt alkoivat selkeästi harjoitella jo kävelyä, eteenpäin on päästävä! Voi niitä suloisia kävely-yrityksiä :) :)

Tässä videossa pennut ovat päivää vaille 2-viikkoisia. Hurmaava ja päättäväinen pinkki tyttö treenaa jo ihan tosissaan kävelyä.


Me jatkamme täällä maailman ihmettelyä ja kasvamista, niin ja lomailua :)

Minttu, Tinka & pötköt

No comments: