Wednesday, February 19, 2014

Nyt jänskättää!

Ja me puretaan jännitystä toki omalla tavallamme ;) Äippä ei yhtään tykkää kun me pidetään Romeon synttärilahjaa vetonaruna, mutta oisko vähän kivaa jos tän korvat irtois, heh! Häntä sai jo kyytiä yli viikko sitten...



Mutta nyt kuulemma asiat on alkanu loksahdella paikalleen! Me muutetaan, siis oikeesti. Ja jo kuukauden päästä. Sitten meillä on iso oma piha. Osataankohan me ees olla siellä kun ollaan tähän asti oltu ihan city-glennejä..? No, onhan meillä toisaalta kokemusta Keuruulla olemisesta, sehän on sitten melkein sama ;)

Ja eikä ne hormoonitkaan hyrränneet turhaan, Tinksulla alkoi juoksut. Mäkin sen verran ymmärrän tilanteesta, että yritän koko ajan lenkillä puolustaa Tinkaa, jos tulee vastaan liian kiinnostuneita poikia. Toi tyttö on sellanen hupakko, että se nyt lähtis kenen miehen matkaan tahansa. Pitää se nyt joku roti olla tässäkin hommassa! Enhän mä nyt mun parasta ystävää anna ihan kelle vaan... ainakaan vapaaehtoisesti.

Rötvääjät

Ai niin se pakkaaminen ennen muuttoa.. no, meitä kiinnostaa ihan just näin paljon tällä hetkellä ;) Me ei taideta jaksaa olla ees työnjohtajia, pakatkoon noi ihmiset! Me voidaan auttaa sit jos tulee jotain probleemia. Ja ensi viikolla ollaan vielä väsyneempiä, kun mennään viikonlopuksi maalle. Ideahan on siis mennä sinne rentoutumaan ennen kaikkea hässäkkää, mutta kyllä se yleensä ainakin meiltä vie kaikki voimat. Meillä tulee sinne kuulemma kavereitakin, siis lähinnä äipän ja iskän kavereita ja sit yks sellanen pikku-ihminen. Ainakin viimeksi se tykkäs kovasti leikkii meidän kanssa, niin ja oltiinhan me silitysharjoituskavereitakin ;) Eiköhän me nytkin jotain keksitä!

Romeo (ja Tinka)





No comments: