Thursday, January 30, 2014

Lunkkia kuohuntaa

Lunkisti glennimäiseen tyyliin ;) Me ollaan aloitettu vuosi aika rauhallisesti. Mutta pinnan alla taitaapi kuohua tai on ainakin jonkinlainen aallokko. Ei siis niinkään meidän, me otetaan se mitä tarjotaan;) Äippä ja iskä on suunnitellu että me voitais vaikka muuttaa. Kuulemma sellaseen taloon, jossa ois iso piha! Miettikääs sitä! Se saattais olla aika luksusta.



Mutta yhtä asiaa me ei kyllä oikein ymmärretä. Me haistetaan ihan selvästi, että meidän kotona on käynyt joitain vieraita ihmisiä, ja useaan kertaan vielä ja eri tyyppejä. Mutta meidät on viety pois siksi aikaa. Jo on perin kummallista, että me ei olla saatu osoittaa rakkautta näille kummallisille vieraille! Ei mahdu päähän sitten ei millään. Äippä sano että ne vieraat saattais ostaa meidän kodin, niin sitten päästäis muuttamaan.

Romeo kertoi mulle että se on muuttanu kerran. Kun se oli pieni, niin se asu kolmestaan iskän ja äipän kanssa eri talossa. Se kerto että se muuttaminen ei oikeestaan ollu kovin kivaa, sille tuli kauhee stressi ja se vahingossa söi etutassuista kaikki karvat. Kuulemma koti oli täynnä laatikoita, minne tavarat meni. Mutta sitten heti helpotti kun pääsi uuteen kotiin kaikkien tavaroiden kanssa. Ja pallokin kuulemma löytyi yhdestä laatikosta. No, en mä nyt niin siitä pallosta, mutta Romeolle se tais olla elämää tärkeämpää. Ehkäpä mä sen muuton kestän, etenkin kun mulla on nyt veikka tukena. Romeolla ei ollu sillon ketään karvasta kaveria keneen turvautua.

Me siis nyt vaan venaillaan, että tapahtuuko jotain vai ei ja otetaan lunkisti. Ja ei ainakaan romaheta ;) Ollaan siis salaa katottu vähän Putoustakin, hih! Meidän suosikkiohjelmat tulee kyllä tuolta Animal Planetilta...

Kaiken tän jonkunlaisen aallokon lisäksi mulla pitäis alkaa juoksut. Äippä kyllä sanoi että ei haittaa ollenkaan jos ne ei nyt vielä ala.. Mua kyllä kiukuttaa sen verran usein että voipi olla että ne kohta alkaa. Ollaan me kans äipän kanssa kaksi hupsua, mulla kuohuu hormoonit ja äipällä pyörii talounelmat mielessä. Romeo ja iskä kattoo meitä ihan sillee, että "NAISET!". Mutta meillä on oikeus meidän omiin tunteisiin ;)


Mutta hei, me pidetään teidät kaikki ajan tasalla missä mennään. Toivottavasti niitä vieraita ihmisiä ei kävis enää kovin montaa ja me päästään pakkaamaan. Tokihan siis autettaisiin niin paljon kuin vain osataan. Ajatushan on tärkein, eikös niin?

Tinka (ja Romeo)

No comments: