Sunday, October 5, 2008

Glennitreffit!! Makeeta..!!

Heippa taas.. pitkästä aikaa!

Onpa ollut mammalla kiireitä viime aikoina, niin ei ole ehtinyt koneella kuin käväisemään ja valittelee sitten vaan, että taas oli jotain 50 meiliä tullut.. Mitähän sekin nyt sitten taas on?
No, nyt on pakko olla aikaa ja kertoa vähän eilispäivästä..

Eli oltiin eilen melkein koko meidän perhe Leena-Mamman luona glennitreffeillä ja voi, että oli hauskaa!! Meitä oli tosi paljon sekä koiria että ihmisiä.. Tapasin kaikki kuusi sisarustakin ja voi että me riehuttiin! Sitten oli sellaisia vähän isompia ja vielä isompia glennejä, jotka kyllä oli nekin vielä melko "pentuja" ja juoksivat ja temmelsivät ihan melkein yhtä paljon kuin me "pienetkin"!



Meillä oli monta painiottelua Soinnunkin kanssa, kun jotenkin olen sen kanssa läheisempi kuin muitten sisarusten.. Vaikka kaikki on ihan huippukivoja! En sitten tiedä, että johtuuko siitä, että ollaan tavattu tässä välissäkin kerran ja ollaan muka enemmän tuttuja kuin muut.. No meitä oli kuitenkin paikalla koko sakki Muskan vauvoja (vaikka aika isojahan me 4 kuukautta vanhat jo ollaan..vai?) eli Sointu, Nelli, Saku, Sampo, Andy, Jolie ja minä! Kyllä oli muuten häntiä, tassuja, pulleita massuja niinkuin yhdessä joululaulussakin lauletaan..

Sitten siellä oli niitä isompia.. kun nyt vaan muistais puolienkaan nimiä, kun tuli yhtäkkiä niin hirveän monta uutta kaveria! Oli ainakin Veera, Rulla, Leevi, Vertti, Siiri, Muska-mamma.. ja varmaan muitakin, mutta kun en millään muista..

Tänään on kyllä vähän orpo olo, kun ei enää kavereita sitten taas olekaan.. No, toivottavasti tapaamme taas pian uudestaan!!

Terkut kaikille ihanille kavereille, jotka tapasin eilen!!

Halauksin, Sandy

ps. täytyy tunnustaa, että vaikken ole tähän mennessä "tuhonnut" kotona oikeastaan yhtään mitään, niin toissapäivänä yksin autoon jäädessäni (15min) muotoilin mamman auton käsijarrun uuteen uskoon.. Nyt vähän hävettää!

No comments: