Monday, April 26, 2010

Kun te muut makoilette...

niin minäpä olin näyttelyssä. Kattokaas nyt mua kuinka skarppina oon ja venailen kiltisti omaa vuoroa. Täytyy kyllä myöntää että venailu on aika tylsää hommaa. Mä haluan aksöniä!
Ihan ei kotikenttäetu tuottanut Lahdessa toivottavaa tulosta, mutta äippä oli silti ylpeä musta kun käyttäydyin niin hyvin. Ja sain ison setin nakkeja ja lihapullia, ne on niiiiiiin mun herkkua!

Tuomarinkin mielestä olin tosi hieno poika, mutta mun takajalkojen lihakset oli niin jumissa, että kävelin jotenkin jäykästi. Nyt on siis tiedossa ainakin hierontaa ja venyttelyä. Mutta siitä mä tykkään, oikeestaan tykkään ihan kaikesta mitä mun kanssa tehdään, edelleen:) Ja toisin kuin jotkut muut hassut glennit, mulle ei tarvitse kuin vihjata että ollaan lähdössä jonnekin, niin oon salamana pystyssä ja lähtövalmiudessa, satoi tai paistoi. Tokihan minäkin kuitenkin osaan nauttia lötköilystä ja vaan olemisesta, mutta sitä saa tehdä ihan tarpeeksi kun mun ihmiset on päivät töissä. Silloin kun on ihmisiä paikalla, niin aina pitää huomioida mut ja keksiä mun kanssa kaikkea kivaa. Ihan aina tämä toive ei kyllä toteudu, mutta teen kovasti töitä sen eteen:)

Romeo

No comments: