Saturday, September 8, 2012

Suosittelemme!

Hyväksi koettuja ja testattuja, loistavia tuotteita :) Näitä suosittelemme!

Quechua-teltta on koiranäyttelyharrastajan ykkösteltta! Oikeasti on todella helppo pystyttää ja laittaa läjäänkin :) Tilaus verkkokaupasta oli vaivatonta ja tilaus tuli DHL-kuljetuksella noin viikossa.
Oli sitten nurtsia, kuraa tai muuten vaan haastava maasto, niin tällä kärryllä saat näyttelypaikalle niin teltan, häkin, tuolin ja kaikki muut mukavaan näyttelypäivään tarvitsemasi tavarat:) Aisa ja pyörät on tarvittaessa helppo irrottaa, koska ne on kiinnitetty siipimuttereilla. Milopet-kärryä myy Milomatic, loistopalvelu ja mahtava kärry! 
Seuraavan suosituksen saavat Hurtan pelastusliivit. Makeen näköiset ja pitävät isommankin koiran hyvin pinnalla. Hyvät säätömahdollisuudet, erittäin sopivat myös glenneille ;) Nyt kannattaa tilata tälläiset ensi kesäksi vaikka Peten Koiratarvikkeesta, saat ne alennuksella. Klikkaa! Niin ja tuolla Peten Koiratarvikkeen nettikaupassa on muutenkin hyvä valikoima ja homma toimii.
Jos etsit taatusti hyvälaatuista koiranruokaa, kokeile Masterya! Sopivat sapuskat löytyvät niin pennulle kuin vanhuksellekin, superaktiivista sohvaperunaan ;) Romeo ja Tinka ovat syöneet sitä koko ikänsä ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Masteryt voit ostaa ainakin Moymoren verkkokaupasta. Sieltä saat myös lisätietoja tuotteista, kysy rohkeasti! Masteryn omat nettisivut ovat näköjään työn alla...

Ja sitten vielä yksi suositus, se menee Hollolan Nahkapajalle. Sieltä saat todella laadukkaat aitoa nahkaa olevat pannat ja hihnat. Nämä tuotteet kestävät aivan varmasti ja ovat mukavia käyttää. Nettisivut eivät ole kummoiset, panostukset menevät selkeästi tuotteiden laadun puolelle ;) Hollolan nahkapajan löydät myös useista näyttelyistä.


Kerta kiellon päälle ;) Jokke Krokus pannat ovat terrierille sopivan ulkomuotonsa lisäksi todella kestäviä. Tinkalla on pinkki ja Romeolla musta. Meillä nämä ovat olleet aktiivikäytössä jo useamman vuoden ja ei ole merkkiäkään laadun heikkenemisestä. Useita eri kokoja, kurkkaa lisätietoja vaikka täältä!

Minttu, Romeo & Tinka

Ps. Olemme kirjoittaneet nämä suositukset täysin omasta halustamme ja meille ei makseta tästä mitään. Pahoittelemme kuvakaappauksia nettisivuiltanne, voimme poistaa kuvat tarvittaessa.

No comments: